Pretraži

„Blam me je što sam bila sa njim“: Barbi Afrika progovorila o vezi sa popularnim influenserom, pa šokirala sve detaljima njihovog odnosa

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od prvih i najpoznatijih TikTokerki na našim prostorima Barbi Afrika progovorila je iskreno o svom ljubavnom životu i odnosu sa bivšim dečkom koji je i popularni influenser.

Barbi Afrika je do sada delila gotovo svaki detalj iz svog privatnog života sa pratiocima, te je tako bilo i kada je o njenom ljubavnom životu reč. Nakon kratke veze sa producentom Generacije Zed, Džinsenom, Barbara je uplovila u vezu sa hrvatskim influenserom Renatom Ercegom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Oni su prošli kroz turbulentnu vezu, a iako je sa Džinsenom ostala u prijateljskim odnosima, što su nedavno i pokazali na promociji albuma Generacije Zed, čini se da to nije slučaj kada je u pitanju njen odnos sa Renatom.

„On mene ne ispušta iz usta. U koji god video da mu uđeš biće Barbi Afrika. Ja sam stvarno uvek u fazonu o bivšima sve najlepše, nikada se ja ni sa kim nisam svađala niti bilo šta, ali on me je doveo do toga da moram da kažem da me je blam što sam bila sa njim. Znaš kakve stvari sam ja čula otkako smo raskinuli. Tipa sve što on priča za mene, on je uglavnom takve stvari radio“, otkrila je tiktokerka za „Voštcast“, pa opisala samo jednu od neprijatnih situacija koje je doživela zbog njega.

„Bila sam u Zagrebu, uveče sam izašla do kluba i meni prilazi devojka i govori mi da joj se Renato javljao dok smo mi bili zajedno, a inače je on rekao u nekom intervjuu da sam ga ja prevarila, što nema veze sa vezom, ja dečka nisam imala od njega, nisam se ni sa kim poljubila, što bih ga imala dok sam u vezi. I ja sam od te devojke tražila da mi pokaže čet i ona je to uradila. Prolazi pola sata, dolazi meni druga riba i govori mi istu stvar. Ja izlazim iz kluba, prilazi mi neka pijana devojka i govori „E, ti si Barbi Afrika, Renato se javljao mojoj sestri dok ste vi bili zajedno“, i eto“, ispričala je Barbi.

Barbara je potom iznela i detalje njihove veze, te je između ostalog otkrila šta je bio najveći problem u njihovom odnosu.

„Kada smo bili zajedno, u tom trenutku dok nas dvoje sedimo jedno pored drugog sve je bilo top. Ali čim se mi udaljimo, on ljubomoriše bukvalno na sve muške prijatelje“, rekla je ona, pa se dotakla i veze sa Džinsenom.

Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

„Za Džinsena stvarno nemam jednu lošu reč da kažem, nas dvoje smo raskinuli zato što smo različiti. On je stvarno predobar dečko, ali smo različiti. Ja želim nekoga sa kim ću da snimam, putujem, ja se budim u 9 ujutru i završavam sve obaveze do 5 popodne, a on se budi u 5 popodne i ide do studija. U tom nekom smislu smo različiti, ali je stvarno predobar.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence