Pretraži

,,BLAM ME JE ŠTO JE MOJE IME UPETLJANO U TAKO NEŠTO“: UkiQ progovorila o ukizmu i paljenju ikona nakon brojnih osuda (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/uki_q

Jedan od fanova ju je podržao i stao na njenu stranu nakon pisanja da je ona kriva jer neka bolesna deca pale ikone. UkiQ mu je odgovorila i podelila sa njim svoje razmišljanje na tu temu.  • Što je najtužnije to više nisu samo kidare, već i odrasli, dokoni i neinformisani ljudi… Sve ide iz kuće na normalno vaspitano dete o kome roditelji vode računa. Ne može niko na ovom svetu uticati da uradi tako nešto strašno i bezobrazno… Ali uvek je najlakše okriviti tamo neku osobu…to sam danas ja, sutra će biti neko drugi – navela je ona i objavila svoj crtež Svetog Save, koji je svojevremeno uradila.

Photo: Instagram/uki_q

Photo: Instagram/uki_q

 

Screenshot: Instagram/uki_q

Screenshot: Instagram/uki_q

UkiQ je takođe dobila molbu od pratioca da napiše da ukizam ne postoji, jer je njena drugarica izjavila da neće više verovati u Boga. Tiktokerka je to učinila i istakla da ne postoji.

  • Iskreno me blam što je moje ime upetljano u tako nešto. Fuj, to je dečija izmišljotina koja je uzela zamaha jer se digla velika prašina oko toga umesto da se u startu izignorisalo verujem da ne bi ni došlo do ovoga… I vrlo je jasno da osoba koja je to smislila nije moj fan, već neko ko me doslovno mrzi i zna da će mene ljudi smarati i teretiti za to… – objasnila je i dodala:

  • Bukvalno ne znam da li da se smejem ili da plačem.

Photo: Instagram/uki_q

Photo: Instagram/uki_q

 

Photo: Instagram/uki_q

Photo: Instagram/uki_q

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence