Pretraži

„Bili smo pripiti, pale su neke reči“: Andrija Jo otkrio kako je došlo do svađe sa popularnom influenserkom, pa priznao da li postoji šansa za pomirenjem (VIDEO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:andrija_jo

Odnos između nekadašnjih prijatelja Andrije Jo i Lee Stanković ne prestaje da intrigira javnost, naročito u poslednjih par nedelja otkako su na videlo isplivali brojni nepoznati detalji.

Andrija i Lea su dugi niz godina bili izuzetno bliski prijatelji, koji su neretko zajedno snimali i kontent za njihove društvene mreže. S obzirom na to koliko su bili bliski, neko vreme fanovi su spekulisali i da između njih postoji nešto više od prijateljstva, međutim oni ovo nisu nikad potvrdili.

Pre izvesnog vremena došlo je do prekida prijateljstva, te su u jednom trenutku ovi influenseri i obrisali sav zajednički sadržaj sa mreža.

Iako njihov sukob traje gotovo dve godine, oni su izbegavali javno da komentarišu njihov odnos, sve do nedavno, kada je Lea u nekoliko emisija ispričala da je došlo do svađe, kao i da ona planira da mu se izvini.

Sada je Andrija gostovao u emisiji One On One na IDJTV-u, te je otkrio kako je do svađe zapravo došlo.

„Posvađali smo se na jednom muzičkom festivalu, bili smo malo pripiti, pale su neke reči i ja nisam hteo da se pomirim dok ne dobijem izvinjenje“, priznao je on, a potom otkrio i da li postoji šansa za pomirenjem.

„Ne znam šta da kažem na to pitanje, zato što je prošlo dosta vremena i ja sam poprilično ravnodušan što se tiče te teme, bar tako ja mislim. Tako da i da se pomirimo, ne znam da li bi bilo onako kao pre, ali mi smo svakako okej sad. Kad je vidim, javiću joj se, to je to. Nemam iskreno odgovor na ovo pitanje, da imam neku želju da se mirim nemam.“

Šta je još Andrija otkrio o svom privatnom životu, muzičkoj karijeri, kao i koga bi poljubio, oženio i „ubio“ pogledajte u najnovijem izdanju One On One-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence