Pretraži

,,BILA SAM PSIHIČKI LOŠE“: Va Vana progovorila o opakoj bolesti

Influence
0
Photo: Instagram/vanjaveljic.official

Va Vana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sa šoljom u ruci pozira pored velikog plišanog medveda, a uz nju je ostavila poruku svima koji je prate.

  • Ako pitate ljude koji me poznaju svi uvek kažu da sam jedna od najpozitivnijih osoba koje znaju. Nisam morala baš i na Covid-19 da budem pozitivna. Nema veze, tu smo gde smo. Vlogmas je zaustavljen, ali vam obećavam da ću se u januaru iskupiti za ovo. Sada malo pauze od svega – navela je ona.


Ekipa IDJTV portala kontaktirala je popularnu jutjuberka, pa nam je otkrila kako se ona sada oseća.

Istina je, ali kada sam ja to objavila ja sam bila na samom kraju izolacije. U suštini sada se super osećam, super se osećam i kada sam imala koronu. Ja sam bila onaj tip ljudi koji nije imao veće simptome, na svu sreću, čak ni temperaturu nisam imala, a moji roditelji jesu. Mene je samo mnogo bolela glava i izgubila sam miris, ali sam bila mnogo loše psihički.  To je prosto bio šok za mene, kada tako odjednom treba da sedim kući, i pritom da ne viđam uopšte ljude. Uglavnom bio mi je šok da neću viđati ni prijatelje, ni dečka , i da ću morati da sedim kući da ne bih zarazila nekog drugog, po koga to može biti opasno – bila je iskrena Va Vana.

Takođe, zanimalo nas je šta joj je najviše nedostajalo tokom izolacije.

Najviše mi je nedostajalo to što sam navikla da non stop budem sa prijateljima ili dečko, a sada to nije bilo moguće, to mi je baš teško palo zato sam i bila loša psihički. Ja sam generalno društvena osoba i to mi je prijalo – dodala je ona.

S obzirom na to da se sada vratila svojim poslovnim obavezama, kao i druženju sa prijateljima, zanimalo nas je kako je provodila vreme u izolaciji.

–  Uglavnom sam po ceo dan ležala i gledala sam tursku seriju i na svakih deset minuta plakala, ali eto plakala, ležala i jela (smeh) – zaključila je ona.
 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence