Pretraži

„BILA SAM OČAJNA“: Zorannah otkrila zašto je dva puta ugrađivala silikone i poslala važnu poruku

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Ona je svoju priču ispričala na svom Jutjub kanalu, gde je, između ostalog, navela da se ponosi svojim oblinama.



Blogerka je rešila da objasni i zbog čega je dva puta ugrađivala silikone, a na celu priču odlučila se jer je pre nekoliko dana postavila sliku u bikiniju  dobila preršt negaivnih komentara, najčešće onih koji govore kako je "preterala sa silikonima".

Screenshot: Instagram/zorannah

Screenshot: Instagram/zorannah

 

Međutim, kako je navela u pomenutom videu, u prvi mah je bila nezadovoljna svojim grudima, pa je rešila da uradi ispravku, te je umesto 325 kubika stavila 600.

– Mislim da i vrapci na grani znaju moju priču o grudima. Nisam nikada razmišljala da ih uradim, nisam imala manjak samopouzdanja. Jedan dan sam samo ustala i nešto me je nateralo da odem i da se operišem po prvi put. Doktor i ja se nismo baš lepo razumeli i uopšte nisam bila zadovoljna svojim grudima. Imala sam 325 kubika, nije bio visoki profil, bio je srednji. Bila sam mnogo nesrećna sa tim grudima, više nego sa svojim prirodnim. Nisam mogla da se pogledam u ogledalo, bila sam očajna. To je bilo leta 2020. godine i mislim da te godine imam najmanje fotografija u kupaćem kostimu. Toliko nisam bila zadovoljna sobom i svojim izgledom. Onda sam ja rešila da to popravim. Išla sam na konsultacije kod pet – šest lekara i pokazala im fotografiju – poručila je Zorannah u svom obraćanju i dodala:

Screenshot: Youtube/Zorannah

Screenshot: Youtube/Zorannah

 

–  Imala sam viziju kakve grudi želim. To nisu bile velike grudi, ali s obzirom na veličinu mog grudng koša, da bih dobila takve grudi doktori su mi rekli da bih morala da stavim silikone između 550 i 650 kubika. Htela sa taj izgled veštačkih grudi, dve lopte koje mi stoje ispod nosa i da se vidi da nisu moje. Ja sam to u svojoj glavi imala od svoje 15. godine, a grudi sam prvi put uradila sa 28. Ponovo sam otišla kod svog doktora i objasnila mu da hoću visok profil, da neću da mi budu puno razmaknute. Volela bih da ne nosim brus, a da to lepo izgleda. On je tada meni rekao da mi je to 600 kubika i tada sam mu rekla: Radi šta hoćeš samo mi napravi da mi ovakve budu grudi – objasnila je modna bloerka.

Zorana kaže da se ne obazire na negativne komentare, jer smatra da izgleda savršeno. 

Photo: Instagram/zorannah

Photo: Instagram/zorannah

 

  • Ja sebe trenutno obožavam. Sada imam najviše samopouzdanja. To dugo nije bio slučaj. Kada sebe pogledam u ogledalu kada sam gola, ja sebi izgledam fenomenalno i to je na kraju dana ono što je najbitnije – priča ona.

Međutim, nije oduvek bilo tako i prolazila je kroz pravi "linč" od strane drugih ljudi, posebno korisnika na društvenim mrežama.

– Kada sam prvi put izašla u javnost ja sam rekla da je moja veličina 600 kubika i svi su bili šokirani. Ti komentari, taj stepen negativnosti, ja sam bila šokirana. Na kraju dana, šta koga to zanima, ovo je moje telo. Možda vi ne mislite da sam ja zgodna, ali meni je bitno šta ja mislim – istaka je ona.

Često joj, kako kaže, upućuju komentare da izgleda kao starleta.

  • Kada je u pitanju moda, velike grudi nikada nisu bile in. Ja sam grudi uadila zbig sebe i po prvi put sam zadovoljna – zaključila je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence