Pretraži

„BILA SAM NA DNU, A TO NIKO NIJE ZNAO“: Anna Lazarević zabrinula fanove objavom (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/annalazarevic2

Naime, popularna influenserka delila je savete srednjoškolkama kako se mogu obući za nastavu, s obzirom na to da je nova školska godina počela juče.Iako se većini dopala njena odevna kombinacija, bilo je onih koji su Anu začuđeno pitali da li je ona još uvek u srednjoj školi, jer je poznato da ima 20 godina.

Lazarevićevu je, kako je priznala, ovaj komentar veoma pogodio, a potom objasnila i zbog čega:

Screenshot: Instagram/annalazarevic2

Screenshot: Instagram/annalazarevic2

 

  • Ja sam inače završila srednju školu, samo mi fali proces kroz koji moraju da prođu neki papiri i čim se to završi i kada zvanično budem imala papir u rukama jedva čekam da vam ispričam šta se to desilo sa mojom školom…Svaki put kad me pitate koja sam godina, šta sam upisala ja izbegavam da odgovorim, jer želim da tome posvetim jedan ceo video koji će biti na mom kanalu – poručila je ona u videu koji je okačila na Instagramu.

Nakon toga, ono što je zabrinulo njene pratioce je njen naredni stori, u kojem je otkrila da je 4 godine imala probleme za koje niko nije znao, te da je u tom periodu bila, kako ističe, na samom dnu.

Screenshot: Instagram/annalazarevic2

Screenshot: Instagram/annalazarevic2

 

  • Znam da ste sada zbunjeni zbog svega što sam rekla ali uskoro ću vam objasniti kakva nepravda je meni učinena i kako mi se promenio život, kako sam bila na dnu jedno vreme a da to niste ni znali – napomenula je ona i dodala:

– Sada kada izlazim iz svega toga posle 4 godine, red je da ispričam javno sve što su mi uradili (pokušali) i kako sam se ja u inat svima izborila za svoje pravo – napisala je mlada influenserka.

Još uvek nije poznato o čemu je reč, ali se pretpostavlja da je u pitanju neka situacija oko završetka njene srednje škole. Ipak, za detalje nam ostaje da sačekamo Anino javno obraćanje.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence