Pretraži

BILA SAM META: Angel Tatjana otkrila da strahuje za svoju bezbednost

Influence
0
Photo: IDJTV

Tatjana je odlučila da se posle dužeg perioda druži sa svojim virtuelnim prijateljima i da uradi jedan Q&A na svom Instagram nalogu, a najčešće pitanje koje je dobila je vezano upravo za njenu trenutnu lokaciju. 



S obzirom na to da se od prošle godine bavi pitanjima koja su od državne važnosti, što je mnogima počelo da smeta, te je bila jedno vreme vidno usmerena protiv pevačice Dua Lipe, protiv čijih izjava je ustala cela srpska estrada, podelila je kakve je pretnje dobijala sa raznih profila i zašto ne sme da objavljuje gde je i kada u "real time"-u. 

  • Najčešće pitanje. Mnogo vas je pogodilo prvu destinaciju i ne krijem od vas sigurno dobrovoljno. Zašto ne objavljujem? Kao što znate, prošlo leto je moje lice visilo na svakom albanskom ekstremističkom profilu kao meta. Ja sam mislila da je to hiljade pretnji preko neta i ništa realno, ali međutim, nije tako. To za šta se zalažem ima realne posledice, o kojima nikad nisam pričala, sama sam birala i uvek bih opet. Ali nije moguće da delim, pogotovo ne u "real time" gde sam (grad, restoran, plaža) kada sam van naše države. Tako da sve kada sam kačila ovde i kada se videlo gde je, ja u tom trenutku više tu nisam bila. Kao što rekoh, sve tagujem i šerujem kada se vratim – poručila je Tatjana na svom Instagram nalogu. 

Screenshot: Instagram/ angel.tatjana

Screenshot: Instagram/ angel.tatjana

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence