Pretraži

,,BILA SAM IZGUBLJENI NESREĆNI SLUČAJ“: Zorannah otkrila kako se nosila sa gubitkom roditelja

Influence
0
Screenshot: Youtube/Zorannah

Zorannah se prisetila svog prvog velikog gubitka u porodici, kada joj je pre mnogo godina iznenada preminuo otac, ali i svoje majke Vesne, koja je preminula 2015.

– Kada se to desilo drugi put 2015, već sam imala uvid u to kako treba sa tim da se nosiš iako su te dve stvari bile potpuno različite. Sa gubicima se svako nosi drugačije – priznala je ona.

Blogerka je istakla da ne treba osuđivati ljude zbog načina na koji tuguju za voljenom osobom.  • Izgubiti bilo koju osobu koja vam je draga, koju volite, koja je u vašem životu, nebitno da li je član porodice, prijatelj, partner, šta god. To kako se neko nosi je ispravno. Mislim da svaka osoba za sebe zna kako da se brže vrati u normalu. To što je neko okej u spoljašnosti ne znači da i unutra – objasnila i dodala:

  • Nije isto kada imate 18 i kada imate 25, 30 ili 50. Sa nekim stvarima znaš da se nosiš, sa nekim naučiš.

Jovanovićeva je na kraju otkrila da bi sebi u 2010. godini rekla kako da se što brže vrati u normalu, kao i da će joj to pomoći.

  • Ja sam bila izgubljeni nesrećni slučaj i bez obzira što sam sa mamom bila mnogo bliža nego sa tatom, reklo bi se kad gledaš sa strane da sam mnogo lakše prebolela tu drugu situaciju iako to nije istina, ali je tako delovalo – rekla je blogerka i zaključila:

  • Samo treba slušati sebe i raditi ono što vi mislite da je najbolje za vas.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence