Pretraži

BILA JE NAJPRAĆENIJA SRPSKA INFLUENSERKA: Sari Tkd izbrisan profil na Tiktoku! (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Naime, Sara je vrlo aktivna na društvenim mrežama i sa svojim fanovima često komentariše aktuelne teme, a sada je podelila je i jednu neprijatnu situaciju kroz koju trenutno prolazi.

Ona je na pomenutoj mreži bila najpraćenija srpska tiktokerka jer ju je pratilo gotovo dva miliona ljudi, međutim ona je na svom Instagram profilu otkrila da joj je neko obrisao nalog.



– Obrisan mi je nalog na TikToku. Hvala svima što ste bili uz mene i što ste me digli na prvo mesto, ubrzo nakon toga moj profil je ugašen – napisala je Sara i dodala:

–  Videćemo šta možemo da uradimo – poručila je ona.

Za sada nije poznato ko je mladoj influenserki obrisoa nalog, a ova situacija je inače samo jedna u nizu kroz koje je ona prolazila kada su društvene mreže u pitanju.

Screenshot: Instagram/saratkd7

Screenshot: Instagram/saratkd7

 

Tako, krajem februara ona je takođe imala problema sa Tiktokom, kada joj je profil bio blokiran.

– Samo da znate da je moj Tiktok profil mesecima banovan, videi ne mogu da idu viralno kao nekada. Kada kucate moje ime niko ne može da pronađe moj profil. Šta je razlog tome ja ne znam. Prva sam osoba na Balkanu koja je došla do milion pratilaca, ubrzo i do drugog miliona, a onda blokada – napisala je Damjanovićeva tada.

Pored toga, njoj je i indentitet na mrežama bio ukrade, jer iza veritifikovane Fejsbuk stranice pod njenim imenom, koja ima više od 350 hljada pratilaca, ne stoji ona, pa je ceo slučaj prijavila Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence