Pretraži

Barbi Afrika za IDJTV o praznicima i protekloj godini

Influence
0
Photo: Instagram/barbiafrika.official

Barbi Afrika je definitivno jedna od osoba sa influens scene koja je obeležila prošlu godinu, a za IDJTV portal otkrila je kako će proslaviti praznike. 

Iako je Nova godina bila rezervisana za nešto jaču varijantu i malo luđi provod sa drugaricom, sa kojom je proslavila doček u jednom restoranu, tiktokerka kaže da ostale praznike voli da proslavlja u krugu porodice, u Nišu. 



  • Uvek sam se radovala novogodišnjim i Božićnim praznicima, jer nas oni još više povezuju sa onima koje volimo. Tada smo svi u nekom pozitivnom raspoloženju puni nadanja i želja, kako za sebe, tako i za druge i generalno volim tu pozitivnu energiju koja se širi svuda oko nas – započela je Barbi i otkrila koji joj je praznik omiljen. 

  • Najviše volim Badnje veče kada svi sedimo kod kuće sa svojom porodicom i uz razne običaje iščekujemo najradosniji hrišćanski praznik Božić.

Influenserka ne krije da posebno voli uspomene iz detinjstva, a nama je otkrila jednu anegdotu iz perioda kada je još verovala u Deda Mraza. 

  • Definitivno nešto što ću pamtiti zauvek su pokloni od ,,Deda Mraza" koji su uvek bili u ormanu u ponoć. Jedne godine sam videla tatu kako stavlja paketić umesto Deda Mraza, ali mi je tata rekao da je Deda Mraz ove godine imao puno posla i da ga je zamolio da ostavi poklon umesto njega – prisetila se oan kroz šalu. 

Iako joj je protekla godina bila i više nego uspešna, svake godine iznova želji istu stvar. Takođe, otkrila je i po čemu će pamtiti 2021. godinu. 

  • Sreću i zdravlje, ja mislim da je to najbitnije od svega.

  • Ni zbog čega se ne kajem, smatram da se sve dešava sa razlogom, a ova godina mi je definitivno bila najbolja do sada. Videla sam mnogo svojih pratilaca uživo, pevali smo zajedno, izašle su moje nove pesme, imala sam mnogo saradnji na koje sam veoma ponosna  i zahvalna i postala sam najpoznatija tiktokerka u Srbiji. Mislim da godina nije mogla da bude bolja. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence