Pretraži

„Duo koji nismo znali da nam treba“: Popularna tiktokerka snimila klip sa Barbarom Bobak, komentari pljušte sa svih strana (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/barbiafrika; barbara.bobak

Popularna influenserka Barbara Milnković, poznatija kao Barbi Afrika zajedno sa pevačicom Barabarom Bobak snimila je klip koji je oduševio njihove fanove.

Barbara Milenković, poznatija kao Barbi Afrika, redovno kači brojne detalje iz svog privatnog života, koji očigledno privlači veliki broj pratilaca, s obzirom da samo na Tiktoku nju prati preko 3,7 miliona pratilaca.

Mlada influenserka je takođe poznata kao neko ko jako voli putovanja, i ko jako često putuje, a pre nekoliko dana ona je posetila jednu od omiljenih letnjih lokacija mladih, Budvu, gde se odlično zabavlja sa svojim prijateljima, uživajući u morskim čarima, ali i u ludim izlascima i provodima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Tako je ona za vikend posetila jedan klub u kom je nastupala mlada pevačica i njena imenjakinja Barabara Bobak, pa je tiktokerka iskoristila priliku da sa njom snimi jedan klip koji je odmah podelila na svojim društvenim mrežama.

Naime, njih dve su se snimile kako igraju uz poznatu pesmu, a na sebi su imale uparene kombinacije. Dok je Barbi Afrika nosila kratku crnu haljinu, Barbara Bobak je na sebi imala komplet suknja i top u crno – zelenoj boji.

Ovaj duo je posebno oduševio njihove fanove koji su odmah počeli da ostavljaju veliki broj komentara.

„Barbike moje“, „Duo“, „Barbara na kvadrat“, „Duo koji nismo znali da nam treba“, „Moje devojke“, „Poljubac za obe“, „Lepotice“, bili su samo neki od komentara koje su ostavili oduševljeni fanovi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Podsetimo se, osim lepih momenata influenserka sa fanovima deli i one manje lepe, pa je tako pre tri nedelje otkrila fanovima da je tokom jednog putovanja imala manju nezgodu.

Naime, nju je ujela pčela za nogu, a kako je sama istakla ovo je za nju bilo izuzetno bolno iskustvo. Barbi je ujed probala da sanira hladnom flašom vode, a nekoliko sati kasnije je pokazala i koliko joj je jedna noga naduta u odnosu na drugu.

„Ubola me je pčela. Malo sam plakala“, napisala je ona, nakon čega je dodala: „Pogodite za koju nogu me je ujela pčela. Imate jedan pokušaj.“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence