Pretraži

„Malo sam plakala“: Barbi Afrika doživela nezgodu, otkrila detalje, pa pokazala povredu (FOTO)

Influence
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Barbi Afrika trenutno se nalazi na odmoru sa mamom, ali se našla u neprijatnoj situaciji kada joj se dogodila bolna nezgoda koju je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Barbara Milenković, poznatija kao Barbi Afrika, redovno kači brojne detalje iz svog privatnog života, te sa svojim pratiocima gotovo svakodnevno deli lepe, ali i manje lepe situacije.

U poslednjih nekoliko meseci, Barbi je imala priliku da poseti brojne egzotične i luksuzne destinacije, a nakon Egipta i influenserskog putovanja na Zrće, ona je otputovala sa mamom na more kako bi se odmorila. Njih dve objavljuju zajedničke fotke i snimke, a svojim izgledom i mama i ćerka privlače veliku pažnju pratioca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Međutim, Barbara je sada podelila i jednu neprijatnu situaciju koja joj se desila. Influenserku je naime ujela pčela za nogu, a kako je sama istakla ovo je za nju bilo izuzetno bolno iskustvo. Barbi je ujed probala da sanira hladnom flašom vode, a nekoliko sati kasnije je pokazala i koliko joj je jedna noga naduta u odnosu na drugu.

„Ubola me je pčela. Malo sam plakala“, napisala je ona, nakon čega je dodala: „Pogodite za koju nogu me je ujela pčela. Imate jedan pokušaj.“

Podsetimo, pre nego što je otišla na letovanje Barbi se pohvalila i jednom velikom kupovinom. Nakon što je položila vožnju, influenserka je sebe častila automobilom, a prve je provozala svoje roditelje, te najavila u koju boju planira da ofarba auto.

Komentari (1)

  1. Strasno 😃😃😃😃😃 mene izujedale ko zna koliko puta..😃😃😃ali ja nisam maza 😃😃😃

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence