Pretraži

BALONI, LATICE RUŽA I ŠAMPANJAC: Anna i Janko uživaju na romantičnom putovanju (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Popularni par, otkako je obelodanio svoju vezu, svaki trenutak provodi zajedno i redovno sa fanovima dele svoje zajedniče doživljaje.



Tako je bilo i sada kada su Anna i Janko otputovali na romantično putovanje, na planinu Kopaonik.

Oni su se odmah javili svojim pratiocima na društvenim mrežama i pokazali kako uživaju, a posebnu pažnju privuklo je iznenađenje koje je jutjuber priredio svojoj devojci.

Naime, njih je na putovanju, u sklopu smeštaja, sačekao đakuzi, a sve je bilo ukrašeno sa crvenim balonima u obliku srca, dok su se u vodi nalazile latice ruža. Takođe, oko đakuzija bile su i svećice koje su upotpunile romantiku, čase sa šampancem, kao i jastuci na kojima je ispisano "volim te".

Stefan i Anna su sve zabeležili kamerom, a opis fotografija raznežio je fanove:

 Ovo je samo naša priča – napisao je Jano uz emotikone srca.

NAnini i Jankovi ppratioci nisu krili koliko su oduševljeni ovim potezom, te su im uputili reči podške, a mnogi su se složili da su jedan od najlepših parova na influence sceni.

Ženi je već jednom. Preslatki ste. Najlepši par na svetu. Mali Janko uskoro. U zivotu nisam videla ovako lep par i nadam se da ce te provesti ceo zivot zajedno a i da ostarite naravno zajedno. Nikad lepši par – samo su neki od komentara ispod objave.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence