Pretraži

Nakon kontroverznog lajva sa Karleušom pokazao čime raspolože: Baka Prase se skinuo i izazvao burne reakcije na mrežama (FOTO)

Influence
0
Foto: Instgram printscreen/bakaprase

Jedan od najpopularnijih jutjubera sa naših prostora Baka Prase prošao je kroz veliku transformaciju nakon njegovog raskida sa influenserkom Anjom Bla.

Baka Prase ne prestaje da izaziva burne reakcije i brojne komentare na društvenim mrežama, a poseban „bum“ je napravio njegov lajv sa Jelenom Karleušom, koji je održan u nedelju uveče.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

I dok mediji ne prestaju da bruje o kontroverznim stvarima otkrivenim u toku ovog lajva, Baka je odlučio da na svojim mrežama pokaže fizičku transformaciju na kojoj je radio poslednjih nekoliko meseci.

Poznato je da je jutjuber ranije aktivno trenirao i bio posvećen zdravom načinu života, međutim on je već neko vreme zapostavljao treninge, što je počelo da utiče na njegov izgled. Nakon raskida sa Anjom, Bogdan je odlučio da se vrati u teretanu i ponovo dovede svoje telo do savršenstva.

On se tako sada pohvalio vidljivim rezultatima i izazvao lavinu pozitivnih komentara. „Ovo kao neki glow-up?“, napisao je jutjuber uz fotku u ogledalu na kojoj je istakao svoje izvajane mišiće i trbušnjake.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Podsetimo, pored lajva sa Karleušom, veliku pažnju njegovih fanova privukao je i jutjuberov odnos sa bivšom devojkom. Naime, Baka je javno u lajvu prokomentarisao nekoliko Anjih izjava, nakon čega se u četu oglasila i izrevoltirana influenserka.

Bogdan je potom imao burnu reakciju na njenu poruku zbog čega je „zapretio“ da će izneti pravi razlog raskida, za koji je početkom leta okrivio sebe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence