Pretraži

Bazen, more, i devojke u bikinijima: Baka Prase pokazao kako provodi dane na odmoru, pa priznao – „Utapam tugu zbog gubitka!“

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jutjuber Baka Prase pokazao je kako podnosi poraz naših košarkaša na Olimpijadi, dok su mu društvo pravile devojke u izazovnim bikinijima.

Od kada se pojavio na društvenim mrežama Baka Prase intrigira javnost svojim potezima. Naime, fanovi nikada ne znaju šta bi mogli da očekuju od njega, i upravo to je ono što je njemu donelo veliku popularnost na našim prostorima.

Ipak, poslednje tri godine se činilo kao da je influenser uplovio u sigurnu luku sa svojom devojkom Anjom Bla, i činilo se kao da bi se možda stvari mogle i promeniti, međutim pre nešto više od mesec dana sve je šokirala vest o njihovom raskidu. Naime, kako je Baka i sam priznao, razlog za ovaj raskid je bila želja za uspehom u kom ga je veza sputavala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

I premda su mnogi mislili da je u pitanju samo još jedna šala, među mnogobrojnima koje je Baka priredio fanovima, na kraju se ispostavilo da je raskid ipak pravi, i dok Anja već neko vreme uživa u putovanjima i odmorima Baka vreme provodi na sebi svojstven način.

Naime, kako je juče naša košarkaška ekipa izgubila utakmicu protiv SAD-a, Baka se veoma potresao, naročito zbog velike svote novca  koju je uložio na naše košarkaše, pa je odlučio da se „uteši“, te je otišao na bazen, a društvo su mu u tom trenutku pravile nepoznate devojke.

„Utapam tugu zbog gubitka“, napisao je na fotografiji gde je pokazao flašu vode, dok su se u pozadini mogle videti dve devojke kako se u bikinijima kupaju u baznu, pa je dodao:

„Devojke kažu sudije pokrale.“

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Podsetimo se, Baka je pre nekoliko dana otputovao u Budvu, a na svom Instagram profilu je pokazao kako uživa kraj bazena luksuzne vile koju je iznajmio. Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju fanova jeste činjenica da se u Budvi trenutno nalazi i Anja, pa su se svi zapitali da li će doći do njihovog susreta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence