Pretraži

Da li će doći do susreta?! Baka Prase i Anja Bla nakon raskida otputovali na popularnu letnju destinaciju, fanovi se pitaju SAMO JEDNO (FOTO)

Influence
1
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Baka Prase progovorio je o situaciji sa Anjom Bla nakon iznenadnog raskida, te otkrio kako sada stvari stoje, ali i šta je to što ga nervira vezano za dešavanja posle raskida.

Pre mesec dana jedan od najpopularnijih parova sa influens scene, Baka Prase i Anja Bla iznenadili su sve vestima o raskidu. Ovaj par koji je četiri godine uživao u ljubavi odlučio je da stavi tačku na svoj odnos i to na inicijativu popularnog jutjubera koji je istakao da smatra da zbog Anje ne može da dostigne svoj pun potencijal kada se radi o karijeri.

Nakon raskida, odnosi su bili turbulentni, te su oni na društvenim mrežama iznosili svako svoju stranu priče, a nakon burnih reakcija fanovi Anja i Baka su odlučili da spuste loptu i puste da se prašina slegne.

Ipak, jutjuber je sada progovorio o situacijama do kojih dolazi i mesec dana nakon raskida.

„Znate šta me nervira, šta mi ide na k**ac? Ja se javim nekoj ribi, slajdujem u dm, ona se pohvali nekome, tipa nekom drugaru ili drugarici i ta ljubomorna drugarica ili drugar koji hoće da je jbe, a zna da ne može i da će Baka Prase da jbe, jave Anji da sam se ja javio. Pa ostavite devojku na miru i ostavite mene na miru sa tim šta ona radi, njen život – njena stvar. Ostavio sam je i šta sad treba da budem u fazonu ne može ništa niko sa njom“, rekao je Baka Prase.

@esebaclips #bakaprase #anjablaa #raskid #zanimljivo #srbija #hrvatska #bih #balkan #fyp #viral #fypviralシ @bakaprase ♬ original sound – EsebaClips

Ono što je zanimljivo jeste da će se ovaj nekadašnji par sada naći na istom mestu, a njihovi fanovi se pitaju da li će doći i do njihovog susreta – slučajno ili namerno.

Anja se, naime, već neko vreme nalazi u Crnoj Gori, u Budvi. Influenserka je na popularnu letnju destinaciju otputovala sa drugaricom, te njih dve uživaju u svakodnevnom provodu, ekskluzivnim plažama, kafićima i restoranima.

Po svemu sudeći, Anja se toliko lepo provodi da planira da ostane do kraja sezone na crnogorskom primorju. Ona je to otkrila na svom storiju uz snimak sebe u kupaćem koji je kao i uvek izazvao veliku pažnju njenih pratioca.

„Mislim da ostajem do kraja sezone u Crnoj Gori“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Međutim, ova Anjina objava privukla je veliku pažnju zbog toga što je protumačena kao još jedna provokacija na račun Bake Praseta nakon što mu je, po mišljenju mnogih, uputila stihove pesme „Bogata sirotinja“. Jutjuber je juče takođe krenuo put Crne Gore što je podelio na svojim društvenim mrežama.

On je najpre objavio sliku iz svog automobila i otkrio da se zaputio upravo u Budvu u kojoj je i Anja.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Po dolasku na primorje, Baka je pokazao kako uživa kraj bazena luksuzne vile koju je iznajmio, a s obzirom na to da Anja po svemu sudeći ne planira da napusti Budvu ono što sada mnoge zanima jeste da li će doći do susreta ovog kontroverznog nekadašnjeg para.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence