Pretraži

„Hajde idi u separe sa likovima koji imaju lovu!“ Baka Prase pobesneo zbog komentara Anje Bla, pa najavio otkrivanje ISTINE i pravih razloga raskida (VIDEO)

Influence
0
Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Raskid Bake Praseta i Anje Bla obeležio je ovo leto i izazvao brojne spekulacije njihovih fanova i javnosti, a sada je popularni jutjuber šokirao pratioce kada je otkrio brojne, do sada nepoznate, detalje o razlozima njihovog raskida.

Anja i Baka su objavili raskid početkom leta, a s obzirom na to da su pre toga na društvenim mrežama prikazivali prilično skladnu vezu u kojoj su uživali više od četiri godine, ova vest je bila veliko iznenađenje za njihove mnogobrojne pratioce i fanove.

U iskrenom klipu koji je objavio na svom Jutjub kanalu, Bogdan je otkrio da je on bio inicijator raskid, te da se na ovaj korak odlučio jer smatra da ga Anja i veza sa njom koči u njegovoj daljoj karijeri.

Njegove izjave izazvale su buru na društvenim mrežama i podeljene komentare, od kojih su mnogi bili negativni, a velika većina je stala na Anjinu stranu. Sada, popularna influenserka je gostovala u jednoj emisiji, a njene izjave su izazvale prilično burnu reakciju njenog nekadašnjeg dečka.

Baka je u jednom od svojih lajvova iskomentarisao njeno gostovanje, a po svemu sudeći brojne stvari koje je Anja rekla izazvale su bes kod jutjubera.

Između ostalog influenserka je odgovorila na pitanje da li bi bila sa dečkom koji radi od 9h do 17h, ima prosečan automobil i platu, na šta je Anja istakla da je kada se zaljubi potpuno slepa za sve, a Baka je imao oštar odgovor na ove tvrdnje.

„Evo ja iskreno mislim da ne bi. Ja sam njoj digao standarde na viši nivo, ona je sa mnom navikla na život koji je next level, putovanja, pokloni, sve obezbeđeno, ne mora nikad da razmišlja ni o čemu, teško da bi sad mogla da bude sa likom koji radi 9-17h. No hate za ljudi koji rade tako, ali jako retko neko takav može da obezbedi ono što ja mogu da obezbedim i to je činjenica. Bukvalno pada sa konja na magarca“, rekao je on na početku, pa dodao:

„Gde će ona da upozna takvog lika i da se zaljubi u lika koji ne može ništa da joj pruži i obezbedi. Ne kreće se ona po mestima gde može da upozna takvog lika.“

Anja je po svemu sudeći pratila njegov lajv, a nakon njegovih izjava ona je ostavila i komentar u četu.

„Biti sa muškarcem koji ima manje para od bivšeg ne znači da si pao sa konja na magarca već znači da nemaš iskrivljene životne vrednosti i da ti je ljubav prioritet, a ne pare, ali je tebi to strani pojam“, napisala je ona.

@stankella Drama izmedju Bake i AnjeBla #bakaprase #bakapraseflex #anjablaa #stankella #viral #foryou #fypシ @bakaprase @Anja ♬ original sound – barbarabobakmusic

Kod Bake je ovaj odgovor izazvao revolt, te je on žestoko osudio Anjino oglašavanje.

„Opa, sad se vređamo. Ali nismo mi rekli da budeš sa nekim ko ima manje para, nego sa likom koji radi od 9h do 17h i ne može da ti pruži sve što ti želiš, to je sa konja na magarca. Ali sad pošto si ti to protumačila pogrešno i dala sebi za pravo da ti meni pišeš takve gluposti, sad ćeš da dobiješ jedan time-out, pa razmisli pre nego što napišeš nešto“, rekao je jutjuber i blokirao Anjine komentare na lajvu.

Ipak, ovo nije bio kraj, te je Bogdan progovorio i o razlozima raskida i otkrio da nije baš sve tako kako je on predstavio.

„Ja sam pojeo g*vno. Koji k**ac sam ja izbacio klip gde ja pričam kako sam raskinuo zbog posla. Šta je meni to trebalo u životu, a realno imao sam dobar razlog. Imao sam razlog da to uradim i sad razmišljam da li da kažem koji je razlog, što sam ja izbacio taj klip. Da li vi mislite da ja, čovek koji je postigao što sam ja postigao, sve javne nastupe pažljivo promatrao, šta da uradi, kaže, da li bi ja kao retard došao i snimio ‘E ljudi, ostavljam Anju Bla zbog posla, ja sam retard, svi me hejtujte’, stvarno mislite da sam ja toliki debil, da bih to uradio. Sad me je iznervirala, ja ću da izbacim pravi razlog raskida, evo kunem vam se, jao kako me je iznervirala“, pobesneo je on, pa nastavio:

„Jao, sad zato što je ovo napisala razmišljam da krenem malo dublje da komentarišem ono što ona priča. Da vam ja pričam malo kako zapravo jeste, a? A ne kako ona „priča“. Da pričam ja malo? Digne mi pritisak u trenutku. Lupa gluposti. Hajde idi u separe sa ovim likovima koji imaju lovu, tamo budi, nemoj meni ovde da prosipaš… Alo, tišina, bre.“

@bunflud #drama #viralvideos #bakasepra #viraltiktok #fy #fyp #foryou #fyyyyyyyyyyyyyyyy #viralvideo ♬ original sound – bunflud

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence