Pretraži

Pokajao se zbog raskida sa Anjom?! Baka Prase novom objavom izazvao buru na mrežama, fanovi komentarišu samo JEDNO (FOTO)

Influence
0
Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Popularni jutjuber Baka Prase već mesecima se nalazi u žiži interesovanja, ipak on je sada sve iznenadio objavom i jednim priznanjem na svojim društvenim mrežama.

Početkom leta jujutber je raskinuo dugogodišnju vezu sa devojkom, influenserkom Anjom Bla. Kako je tada istakao, on je već neko vreme osećao kako ne može da dostigne svoj maksimum što se tiče karijere upravo zbog ljubavnog odnosa u kom je bio.

Nakon raskida on je krenuo da snima drugačiji sadržaj i da postao je aktivniji na platformama zbog čega je ponovo počeo da privlači veliku pažnju. Bakin lajv sa Jelenom Karleušom, koji je održao pre nepune dve nedelje, napravio je pravi ‘bum’, te su mediji i javnost brujali o ovom dvojcu danima.

Sada je jutjuber objavio jedan stori na svom Instagramu koji je potpuno zbunio i iznenadio njegove mnogobrojne fanove.

„Iskreno… Malo sam poklekao psihički… Mnogo sam umoran od svega i skontao sam mnogo usamljen i da mi fali ljubav…“, napisao je Baka.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Da li je ovo samo još jedna u nizu šali popularnog influensera ili zaista oseća da je pravio greške u poslednjih nekoliko meseci, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Baka i njegova bivša Anja su od raskida ulazili u javne sukobe nekoliko puta, te su usledili brojne međusobne prozivke, a u jednom trenutku je jutjuber „zapretio“ i da će otkriti pravi razlog raskida. Anja je posle toga, po svemu sudeći, rešila da spusti loptu, te je otkrila u kakvom su oni odnosu sada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence