Pretraži

Da li prepoznajete našu popularnu influenserku? Mlada zvezda se priključila viralnom trendu, pa jednom fotkom raznežila pratioce (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

U poslednje vreme sve češće imamo priliku da vidimo brojne poznate ličnosti koje dele fotografije iz detinjstva, a sada se ovom popularnom trendu priključila i influenserka Ana Lazarević.

Ana na društvenim mrežama rado deli brojne trenutke iz privatnog života, te neretko imamo priliku da vidimo članove njene porodice, njen dom, kao i sve o odnosu sa dečkom, jutjuberom Jankom.

Ona je pre nekoliko godina iznela i detalje svog odrastanja, te je poznato da je odrasla uz mamu i baku, kao i da sa tatom, koji ju je napustio dok je bila beba, nema nikakav kontakt.

Sada, influenserka je podelila upravo fotku iz perioda kad je bila beba i raznežila sve pratioce. Devojčica na slici jede ceo hleb sedeći na kuhinjskom delu, a gotovo svi su odmah prepoznali Anu po krupnim, braon očima po kojim je i danas prepoznatljiva. Ona je pomenutu fotku podelila uz opis „Mali ja“.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Podsetimo, Ana je nedavno progovorila o problemima sa anksioznošću i depresijom sa kojom se borila na početku svoje influenserske karijere. Ona se u poslednjih nekoliko nedelja povukla sa društvenih mreža, jer se ponovo suočila sa sličnim problemima, te joj je trebalo vreme da napuni baterije.

Ipak, ono što je šokiralo njene pratioce jeste to što je influenserka u tom periodu razmišljala o selidbi iz naše zemlje.

„Razmišljala sam dugo da li da se preselim u drugu zemlju ovih dana, ali mislim da mi je to bio samo period ovih dana i nagla odluka koju hvala Bogu nisam donela. Ne znam kako se vi osećate, ali ja u poslednje vreme previše anksiozno sa hiljadu pitanja u glavi“, otkrila je ona tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence