Pretraži

„Moj prvi nastup u životu“: Ana Lazarević spremna za sledeći korak u karijeri, pa se prisetila kako je sve izgledalo na početku (FOTO)

Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Lazarević prisetila se jednog važnog trenutka u svojoj karijeri, pa podelila ovu uspomenu sa svojim pratiocima na Instagramu.

Jedna od najpopularnijih influenserki mlađe generacije pored svoje karijere na društvenim mrežama, gotovo od samog početka gradi i svoju muzičku karijeru.

Ana iza sebe ima nekoliko hitova koji su oduševili njenu publiku, a iako se neko vreme posvetila drugim obavezama, ona se nedavno na muzičku scenu vratila pesmom „Sorry“. Sada, influenserka je najavila da se sprema za nastup zakazan u Banja Luci, te je iskoristila priliku da se priseti svog prvog nastupa pred publikom koji je bio upravo u ovom gradu.

Ona je podelila snimak kako peva ispred publike na jednom događaju organizovanom za influensere, pa je pozvala svoju publiku da opet dođu i uživaju u njenim pesmama.

„Moj prvi nastup u životu bio je u Banja Luci, nadam se da ćete opet ovako pokidati. Dodjite da se slikamo“, napisala je Ana uz snimak.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Podsetimo, influenserka je svoju karijeru na Jutjubu započela sa samo 15 godina, a pažnju je privukla kao devojka koja trenira fudbal. Iako je vremenom prestala da se bavi ovim sportom, ona je nedavno ponovo obukla dres i našla se na fudbalskom terenu, odakle je slikom iznenadila svoje brojne pratioce.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence