Pretraži

Anna Lazarević progovorila o depresiji i korišćenju fotošopa (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/annalazarevic2

Naime, ona je nedavno na društvenoj mreži Instagram otkrila da se četiri godine borila sa problemima o kojima nije javno govorila te da je u tom periodu bila, kako je istakla, na samom dnu.



Ubrzo nakon toga ona je poručila i da će jednog dana na tu temu detaljnije govoriti, ali i dodala da je najbitnije da se sa time sada zborila.

Te objave zabrinule su njene pratioce na pomenutoj mreži, te su je oni upitali kako se oseća i da li je još uvek depresivna.

Mlada influenserka istakla je da svi imamo minus faze, ali da je depresija nešto mnogo jače od toga, što, na sreću, nije iskusila:

Screenshot: Instagram/annalazarevic2

Screenshot: Instagram/annalazarevic2

 

  • Naravno da svima dođe period kada nam ništa ne ide po volji, pa se to tako kaže "osećam se depresivno" ili "vreme je depresivno", to zavisi od raspoloženja. Ali depresija kao sama reč ima mnogo dublje značenje – objasnila je Anna.

Lazarevićeva važi za nekog ko je pristalica prirodne lepote, međutim, ono što su joj pojedini zamerili je to što fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama obrađuje u aplikaciji za ulepšavanje, zbog čega ne izgleda isto kao i uživo.

Screenshot: Instagram/annalazarevic2

Screenshot: Instagram/annalazarevic2

 

Meni 95% ljudi kaže da sam lepša uživo nego na slikama. Ne znam u kom si me ti izdanju ti video, ali ako je bilo kako šetam pse, posle treninga, ili kad bacam đubre, onda sam kriminalna, slažem se – odgovorila je influenserka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence