Pretraži

„Šili su me, sve boli“: Ana Lazarević nizom objava zabrinula pratioce, pa otkrila detalje nezgode zbog koje je završila u HITNOJ (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Ana Lazarević podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama neprijatnu situaciju u kojoj se našla, a zbog koje je završila i u hitnoj pomoći.

Poznato je da influenseri često pribegavaju raznim trikovima i isprobavaju razne vratolomije zbog dobre slike, snimka ili sadržaja na mrežema. Neretko su im se zbog toga dešavale razne nezgode, a sada se na tapetu našla i Ana Lazarević.

Ona se na neko vreme povukla sa društvenih mreža jer je prolazila kroz period anksioznosti koji je doživela i na početku karijere, ali je sada odlučila da se vraća u punom sjaju zbog čega se posvetila stvaranju kvalitetnog sadržaja za svoje platforme.

Ipak, to je juče rezultiralo nezgodom zbog koje je Ana završila u hitnoj pomoći. Influenserka je okačila nekoliko storija u kojim se požalila svojim pratiocima i pokazala povredu.

„Ljudi…. U narednim storijima PAKAO. Šili su me, primila tetanus, sve boli. Sve zbog ove gluposti“, napisala je ona između ostalog u nizu fotografija.

Kako su ove fotke zabrinule mnoge njene pratioce koji su joj uputili lavinu poruka u inboks, Ana je odlučila da se oglasi i objasni kako je došlo do ove situacije.

„Evo me ljudi stigla sam kući, želim da svima ispričam šta se desilo pošto je totalna glupost, a napravila se baš velika fama. Ovo je bukvalno najgluplja stvar koja mi se ikada desila, bukvalno sam samo htela da se slikam sa konjem, stala sam na ogradu i kako sam se odgurnula tačno sam osetila da me je nesto jako zabolelo, ali kada sam pogledala nije bilo ništa“, rekla je ona na početku, pa otkrila da se situacija promenila kada je došla kući.

„Kada sam došla kući videla sam da ima ogroman trn koji je bukvalno bio 1cm i s obzirom na to da je bilo baš duboko niko nije mogao da ga izvadi i morala sam da idem u bolnicu, a pošto nisu mogli da izvade, onda su morali da me seku i da ušivaju i primila sam vakcinu protiv tetanusa“, završila je influenserka priču o ovoj nezgodi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence