Pretraži

ANJA U SUZAMA: Baka Prase prevario devojku?!

Influence
0
Screenshot: Instagram/ bakaprase

Bogdan Ilić aka Baka Prase objavio je prenk koji je izveo na svojoj devojci Anji Blagojević dok je bila na moru. On je snimio sve korake koje je preduzeo da bi Anja "pala" na foru, ali iako se pošteno potrudio, Anja je ostala pribrana i nije pokazivala da sumnja bilo šta. 

Nakon što je shvatio da mu prenk ne ide kako je planirao, Bogdan je prišao devojci i rekao da mu se "omaklo" samo jednom, što je Anji nateralo suze na oči, a kada joj je priznao da je u pitanju samo šala, pao je i šamar.

Iako je više puta istakao u klipu da mu je žao što joj radi ovo, jutjuber je rekao da za kontent radi sve. 

Nakon što su ispod klipa usledili brojni komentari kako je ovo najbolji klip do sada, Bogdan je odlučio da se obrati svojim pratiocima putem svog Instagram storija. 

  • Hoću samo da vam kažem hvala. Niko nema ovakvu publiku kakvu imam ja. Uvek ste tu za mene i podrška koju mi pružate je na zavidnom nivou i svako bi hteo da je ima. Hoću da kažem je**te jutjubu kevu koliko jako klikćete. Nisam snimao neko vreme zbog zdravstvenih problema i zbog toga što ne znam više šta da snimam posle ovoliko videa. Želim da snimam da bude meni zanimljivo, a samim tim i vama. Neću odustati sve dok vi ne odustanete od mene, a čini mi se da smo i dalje kilometrima ispred ostalih. Uskoro stižu hitovi, a  do tad – sve vas volim, gazimo na najjače. Institucija – poručio je Bogdan. 

Njegov novi klip možete pogledati OVDE

Screenshot: Instagram/ bakaprase

Screenshot: Instagram/ bakaprase

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence