Pretraži

„Postala si najlepša na svetu od kada nisi sa njim“ Anja Bla se vratila na Jutjub – fanovi komentarišu samo jedno, a oglasio se i Baka Prase (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla rešila je da se nakon tri godine vrati na Jutjub, pa naišla na veliki broj komentara.

Anju Bla smo svi upoznali kao devojku poznatog influensera Bake Praseta, s kojim je ona nedavno i raskinula nakon četiri godine veze.

Uprkos tome što su je mnogi upoznali kao devjku Bake Praseta, Anja je samostalno stekla veliku popularnost, a danas njen Instagram profil prati preko milion ljudi.

Osim na Instagramu, Anja je svojevremeno bila aktivna i na Jutjubu, međutim nakon nekoliko izbačenih videa ona je prestala sa snimanjem i premda je više puta najavljivala da će da se vrati snimanju, to se nije desilo do pre nekoliko dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ања (@anjablaa)


Nakon skoro tri godine pauze ona je objavila svoj novi video. Naime, ona je sa drugaricama otputovala na Perućac gde je provela zadnje dane leta.

Ako je suditi po klipu one su veoma uživale na ovom putovanju, kupale su se u jezeru, uživale na suncu, pravile roštilj i iskoristile priliku da naprave odlične fotografije.

Njeni pratioci su ostali oduševljeni ovim videom, a ispod njenog klipa mogli su se videti samo komentari podrške.

„Retko normalna devojka“, „Napokon si se vratila“, „Anja ti si prelepa“, „Ovo se čekalo“, „Anja zaista si super! Odličan vlog „ bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ања (@anjablaa)


Takođe, ono što su mnogi prokomentarisali, jeste da je influenserka „procvetala“ nakon raskida.

„Curo postala si najljepša na svetu od kako nisi s njim…do sad si bila lepša od pola sveta. Obožavam i tebe i tvoje videe, najbolja si“, „Iskreno, ova devojka je „došla sebi“ nakon prekida…prirodnija, opuštenija…ambicioznija…go girl“, „Anja je procvetala od kad nije s Bakom. Mnogo lepše i prirodnije izgleda, a i ponaša se Boga mi“, bili su samo neki od komentara.

Osim mnogobrojnih pratilaca ni Baka Prase nije ostao bez komentara na ovaj klip, pa je u svom lajvu „ocenio“ njen novi video, kao i povratak na Jutjub.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence