Pretraži

„Zauvek ćeš ostati bogata sirotinja“: Anja Bla novim snimkom podigla prašinu na mrežama – ovo je direktna provokacija Baki Prasetu (VIDEO)

Influence
2
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Anja Bla nakon turbulentog raskida sa popularnim jutjuberom Bakom Prasetom otputovala je na crnogorsko primorje, a njen najnoviji potez su mnogi protumačili kao direktnu poruku njenom bivšem dečku.

Nakon četiri godine zabavljanja, Anja i Baka su šokirali sve kada su objavili da je došlo do raskida. Iako se u poslednjih godinu dana činilo da se par slaže bolje nego ikada, kao i da uživaju u zajedničkom životu i ljubavi, iza kamera je po svemu sudeći situacija bila drugačija.

Nakon jednog Bakinog lajva u kom je par imao priličnu čudnu komunikaciju, fanovi su počeli da spekulišu o njihovom odnosu, nakon čega je jutjuber istupio sa vešću da njih dvoje nisu više zajedno.

Kako je sam otkrio incijator raskida je bio on, a do kraha ljubavi je došlo zbog njegove želje za karijerom. Iako već godinama važi za jednog od najuspešnijih jutjubera i influensera na domaćoj sceni, Baka je naveo da oseća da ga Anja koči da dostigne svoj pun potencijal i da snima sadržaj kakav želi.

S druge strana, Anja je istakla da je njen momak izabrao novac umesto nje i samim tim pao na najvažnijem testu.

Ovakav potez jutjubera je naišao na brojne osude uglavnom od strane ženske publike koja je stala na influenserkinu stranu.

Anja Bla se trenutno nalazi u Crnoj Gori odakle svakodnevno kači provokativne slike i snimke kojim privlači pažnju svojih pratilaca, međutim njen najnoviji snimak izazvao je najviše komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Ona se naime snimila u jednom klubu u kom je nastupala Nataša Bekvalac, te je pevačicu usnimila u trenutku dok je izvodila pesmu Aleksandre Prijović „Bogata sirotinja“.

„Milione ti želim i puno dobrih godina, al’ zauvek ćeš ostati bogata sirotinja“, bio je deo pesme uz koji se Anja snimila. Ovaj snimak mnogi su protumačili kao jasnu poruku upućenu Baki Prasetu, a njen postupak naišao je na oduševljenje svih koji su na influenserkinoj strani u njihovom raskidu.

@tridvajedan3 @bakaprase @bakaprase @Bakaprase @bakapraseclips #anjablaa @Anja #fypシ゚viral #tiktoksrbija🇷🇸 #fypage #fyppppppppppppppppppppppp #bakaprase #bakapraseflex #bakapraseofficial #anjabla ♬ original sound – TriDvaJedan

Podsetimo, mnogo pažnje je pre nekoliko dana privukao snimak Anje i Breskvice, koje su se snimile nakon pevačicinog nastupa u jednom klubu. Poznato je da je Breskvica bila u vezi sa reperom Vojažem, a nedavno su Vojaž i Baka Prase snimili pesmu, te je snimak ove dve „bivše“ bio shvaćen kao provokacija na njihov račun.

Komentari (2)

  1. „Zauvek ćeš ostati bogata sirotinja..“
    – Bogata materijalno/finansijski ALI siromašna duhom i moralom !
    – Uostalom, pedigre se ne može kupiti !

  2. A koga normalnog briga šta ovo dvoje polupismenih mediokritete misle i javno pišu jedno o drugom !?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence