Pretraži

Luksuzan stan od 100 kvadrata, skupoceni nameštaj i gipsani ukrasi: Anja Bla otvorila vrata svog novog doma, pa pokazala kako izgleda pravi devojački stan (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla otvorila je vrata svog novog doma, pa pokazala fanovima kako igleda pravi devojački stan uređen sa puno ukusa.

Anju Bla smo svi upoznali kao devojku poznatog influensera Bake Praseta, s kojim je ona nedavno i raskinula nakon četiri godine veze.

Ipak, nezavisno od svog bivšeg dečka Anja je uspela da stekne veliku popularnost na Tiktoku i Instagramu na kom je prati preko milion ljudi.

Svojevremno se Ana oprobala i na Jutjubu, međutim nakon izbačenih nekoliko videa ona se povukla i premda je preko 200.000 ljudi pratilo kanal ona nije izbacivala sadržaj na ovu platformu skoro tri godine.

Ipak, pre nekoliko dana, na iznenađenje njenih mnogobrojnih fanova ona je odlučila da se vrati na Jutjub, pa su tako pre nekoliko dana njeni pratioci mogli da vide kako je ona provela mini odmor sa drugaricama, a sada je Anja sve iznenadila potpuno novim klipom koji će zasigurno imati još veću popularnost.

Naime, nakon raskida sa Bakom ona je otpočela samostalan život, pa je rešila da se preseli u potpuno novi stan, a sada je fanovima na Jutjubu pokazala kako izgleda njen novi dom.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

„Dobrodošli u moj novi video, ali i u moj skromni dom“, započela je Anja klip i otvorila vrata svog novog doma za koji je istakla da ima 100 kvadrata, a pratioci su odmah mogli, a da ne primete da je opremljen skupocenim predmetima i dekorisan s puno ukusa.

Odmah po ulazu u stan dolazi se do dnevne sobe koja izdvojena malim stepenikom. Dnevni boravak je u bež tonovima, počevši od garniture koju je uklopila sa braon stolom. na zidu se mogao videti veliki TV, kao i gipsani ukrasi koji su savršeno uokvirili prostor.

„Stan je renoviran pre nego što sam se ja uselila i niko nije živeo u njemu od kako je sređen“, istakla je ona, pa pokazala trpezariju za koju je istaka da joj ne treba u suštini, pa je pokazala ukrase kojima je uredila stan. Tu se mogla videti ruža koja ne može da uvene, peščani sat, kao i nekoliko knjiga koje je istakla da želi da pročita u budućnosti.

U donjem delu se nalazi kuninja koja je takođe u bež boji, a iz nje se prolazi u jedan hodnik u kom se prvo primećuje veliko ogledalo.

„Imam dva WC-a i dve sobe. Ovde imamo ovaj mali hodnik u kome je sve prelepo, svi ovi beli detalji, stolarija, pogledajte ova vrata kako su uređena. Meni je uvek bio san da mi je stolarija bela ili bež“, istakla je ona pa pokazala dva prelepo uređena kupatila takođe sa bež deatljima. Dok je jedno bilo manje, drugo je bilo veće i imalo prelepu izdvojenu kadu.

Što se tiče soba i one su bile u istom maniru. Njena spavaća soba osim velikog kreveta imala je noćni stočić i ormar sa ogledalom, a gostinjaska soba je još uvek u procesu uređenja.

Nakon što je pokazala stan ona je priredila i večeru za svoje prijatelje, pa su svi zajedno uživali u odličnom druženju u Anjinom novom stanu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence