Pretraži

Angel Tatjana progovorila o fotošopu na svojim fotkama

Influence
0
Photo: Instagram/angel.tatjana

Naime, Angel Tatjana je podelila prozor na svom Instagram profilu gde su mnogi njeni fanovi mogli da joj postavljaju pitanja, a većina pitanja je bila upućena na račun njenih slika koje sređuje u fotošopu.

Tatjana je bez ustručavanja odgovorila i priznala da čak misli da su joj fotografije bolje bez bilo kakvih efekata, ali je ipak otkrila razlog zbog čega ih koristi. 



  • Zašto toliko prerađuješ slike, kada si prelepa? – glasilo je pitanje. 

  • I sad kada sam bila u Crnoj Gori sam srela gomilu devojaka koje su mi rekle da sam uživo mnogo lepša i ja iskreno sebe često kroz kameru ne prepoznajem, jer milion faktora naprave pakao koji ne postoji. Zašto editujemo slike uopšte? Postali smo odbojni na prirodne teksture i nepravilnosti, što je tužno, da, ali isto tako bez savršenog svetla i sto faktora fotografija bez edita ne liči ni na šta u devedeset posto slučajeva, makar slikali kosu ili proizvod, a kamoli čoveka. Ja volim lep edit i kada je slika savršena , nažalost da bi to bilo prirodno potreban je dobar edit – rekla je ona pa nastavila. 

  • Slažem se da kod mene i minimalni edit i filter od ovih na telefonu deluju neki put preterano. Ne jer menjam lični opis, prosto prenaglašene već naglašene crte lica i nadam se da ću naći vremena i naviku uskoro da editujem slike u Fotošopu kako bi to bilo kako treba ili naći nekoga da to radi umesto mene – zaključila je jutjuberka. 

Screenshot: Instagram/ angel.tatjana

Screenshot: Instagram/ angel.tatjana

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence