Pretraži

Angel Tatjana objasnila zašto još uvek nije otkrila pol bebe

Influence
0
angel tatjana
Photo: Instagram/angel.tatjana

Krajem prošle godine bilo je dosta spekulacija kako je Angel Tatjana ponovo u drugom stanju, a nedavno je jutjuberka rešila da prekine ćutanje i ove radosne vesti podeli sa svojom Instagram porodicom.Međutim, kako nije otkrila pol bebe fanovi su jeupitali kada će to učiniti, na šta je ona odgovorla:

  • Ovo je malo nezgodno pitanje, iz prostog razloga što će ispasti da ja namerno maltretiram ljude time što ne otkrivam, a zapravo sad kad vam kažem iskreni razlog zašto nisam postavila, vi ćete da me ubijete – našalila se ona i objasnila:
Screenshot: Instagram/angel.tatjana

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

 

Razlog je što želim da je feed oko te objave lep. I zbog raznih ispada u zadnje vreme se sve izmaklo kontroli, ništa nije išlo po planu…Evo još jedna ili dve objave i stiže gender reveal (otkrivanje pola) – rekla je jutjuberka.

Ona je inače prethodno i pokazala stomak fotografijama koje oslikavaju njen fizički izgled i pokazala da nije dobila strije, koje veliki broj žena iskusi tokom trudnoće.

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

 

  • Ne bih volela da ih dobijem, ali to je priroda. Ukoliko se pojave, ostavljam tu brigz kada najbitnije prođe – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence