Pretraži

Skinuo se popularni influenser i iznenadio mnoge: Pokazao rezultate napornih treninga, pa oduševio devojke (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Influenser Andrija Jo oduševio je fanove novom fotkom i pokazao isklesano telo na kom, po svemu sudeći, radi aktivno već neko vreme.

Andrija važi za jednog od najpopularnijih muških influensera na našim prostorima, a svoj sadržaj na mrežama bazirao je na putovanjima, pa smo između ostalog imali priliku da vidimo brojne egzotične destinacije koje je posetio do sada, ali i na modi.

On je pre izvesnog vremena otkrio i da se pre influens posla bavio manekenstvom, ali kako je istakao on nije mogao da izdrži pritisak i striktnost koji taj posao zahteva, zbog čega se okrenuo društvenim mrežama.

Andrija je sada podelio fotku koja je zagolicala maštu njegovim ženskim fanovima, ali i oduševila mnoge. Naime, on se uslikao u ogledalu bez majice i tom prilikom pokazao isklesan stomak i izražene trbušnjake.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Influenser je već tokom leta nekoliko puta oduševio sve izgledom, a s obzirom na njegovu novu fotografiju čini se da već mesecima u teretani dovodi svoj izgled do savršenstva.

S obzirom na to da je ranije bio maneken, Andriju je oduvek pratio glas „dobrog frajera“, ali je on početkom ove godine potpuno odlučio da promeni svoju rutinu i navike zbog čega se okrenuo treningu i zdravom načinu života, a sada je jasno da je ova promena dala željene rezultate.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence