Pretraži

Andrija Jo se oglasio nakon vesti o samoubistvu jutjuberke Kristine Đukić (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/andrijajo

Andrija je putem Instagram storiju izjavio saučešće Kikinoj porodici i svim njenim bliskim prijateljima, a onda se osvrnuo na tragičnu smrt mlade jutjuberke.

  • Kada se desi tako nešto nekim ljudima koje vi ne poznajete, nekako u svojoj glavi ne možete da shvatite da to stvarno postoji dok se ne daj Bože ne desi nekome koga poznajete, koga ste poznavali, sa kim ste se družili – počeo je on.

Jutjuber se potom obratio svojim prijateljima i dao savet svojim pratiocima kada je reč o problemima u životu.

  • Ovo je situacija koja je mene navela da razmišljam i da pozovem prijatelje samo da im kažem da nisu sami i da uvek mogu da pričaju sa mnom i da je svaki problem rešiv. Voleo bih da to uradite i vi i budete uz svoje prijatelje i da nikad ne dozvoljavate da ih neko maltretira. Sad ne znam koji je razlog. Na društvenim mrežama trudite se da ne pišete ružne komentare ljudima – naveo je.


Andrija je istakao da pogrdni komentari pogađaju i javne ličnosti.

  • Iako to možda nije tema sada, ali ljudi koji se bave javnim poslom i oni su od krvi i mesa. Imaju osećanja i stvarno isto tako reaguju na uvrede kao i svi drugi ljudi. Molim vas nemojte to da radite, toga ima stvarno mnogo na društvenim mrežama – kazao je on i dodao:

  • Ako stvarno imate neki problem, treba da pričate sa bilo kim, samo pričajte i podelite sa nekim jer život je samo jedan. Imamo taj jedan život, nema ga ponovo i ne znate koliko lepih stvari će se desiti svakom od nas. Život je balans, ima i loših i dobrih stvari i na kraju imamo taj jedan život i treba da ga proživimo. se 

Na kraju je podelio jutjuber na Insta storiju podsetio na brojeve za prevenciju samoubistva.

  • Ako se trenutno osećate loše i mislite da to ne možete ni sa kim da podelite, ostavljam brojeve telefona na koje možete da se javite i razgovarate sa ljudima koji će vas stvarno razumeti – istakao je i na kraju se opet osvrnuo na svoje prijatelje.

  • Ovom prilikom hoću da se zahvalim svim svojim prijateljima koji me uvek saslušaju i svaki put kad kukam, bukvalno su šamar realnosti koji mi objasne da je sve to za šta ja kukam je bezazleno za sve ono što pored toga imam – zaključio je.

Screenshot: Instagram/andrijajo

Screenshot: Instagram/andrijajo

 

SOS telefon:

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence