Pretraži

PALO POMIRENJE?! Društvene mreže brujale su o njihovom odnosu, a sada je Andrija Jo objavio novi klip sa Leom Stanković (FOTO)

Influence
0
andrija jo, lea stanković
Foto: Instagram printscreen/andrijajo, lastankovic

Influenseri Andrija Jo i Lea Stanković su gotovo od samih početaka na Jutjub i influens sceni bili veoma blisku, pa su se njihovi fanovi vremenom zapitali da li se između njih dešava nešto više od prijateljstva. 

Oni ove glasine nikada nisu ni potvrdili ni demantovali, međutim njihovim fanovima nije promaklo da su često njihove zajedničke fotografije vrlo prisne, kao i da provode dosta vremena zajedno. Zato je pravo iznenađenje za fanove bio nenadani prekid druženja između Lee i Andriji. 

Mladi influenseri su u nekom trenutku tokom leta prestali da snimaju zajednički sadržaj i obrisali većinu zajedničkih fotografija sa društvenih mreža. I dok su se svi fanovi pitali šta se dešava, oni su i na ovu temu odbili da se oglase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Sada, nekoliko meseci bez bilo kakvog kontakta i naznaka da provode vreme zajedno, neočekivano je stigao zajednički klip Lee i Andrije.

Andrija Jo je, naime, sinoć objavio novi Jutjub video pod nazivom „Ekstremni izazovi“, a u njemu se pored Anne Lazarević i Caleta pojavila i Lea Stanković što je oduševilo njegove pratioce.

Na samom početku klipa, Andrija je nagovestio da je potencijalno došlo do neke svađe, te da ih zato dugo nije bilo u ovom sastavu.

„Kao što vidite, nije nas dugo bilo u ovom sklopu. Ja spajam nespojivo, spajam posvađano“, rekao je on, što su potom i njegovi fanovi prokomentarisali, ali i istakli koliko im je drago što ga ponovo vide u Leinom društvu.

„S obzirom da je receno na pocetku videa da spajas nespojivo i posvadjano zanima me ko je posvadjan?“, „Ponovo Lea i ti“, „Najbolji par se vratio“, samo su neki od komentara ispod njegovog klipa.

andrija jo, lea stanković
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

U samom videu, Andrija je morao da izabere osobu koja će da ošišati, te se on odlučio baš za Leu i naveo da u nju ima najviše poverenja.

Međutim pojedini detalji videa naterali su sve da se zapitaju kada je klip zapravo snimljen. Njegovi verni fanovi su primetili da se snima u njegovom stanu koji je sada uveliko sređen, dok je na samom klipu i dalje u procesu renoviranja. Između ostalog, Andrija Jo u pomenutom sadržaju nosi fiksnu protezu koju je pre izvesnog vremena skinuo.

Popularni jutjuber za sada nije komentarisao ove navode.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence