Pretraži

Prošetala modni detalj vredan 3.000 dolara: Anastasija Ražnatović skupocenoj kolekciji dodala novi komad savršen za letnje dane (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović na svojim društvenim mrežama često oduševljava pratioce svojim modnim izborima, a sada je podelila još jedan komad vredan nekoliko hiljada dolara koji je privukao posebnu pažnju.

Iako je pre nekoliko godina odlučila da krene maminim stopama i počela da radi na svojoj muzičkoj karijeri, Anastasija se zbog veze sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom preselila u Španiju, gde je par otpočeo zajednički život, zbog čega je mlada pevačica svoju karijeru neko vreme stavila na pauzu.

Oni i dalje žive u Sevilji, s obzirom na to da Nemanja igra za tamnošnji klub, a Anastasija najviše pažnje na mrežama privlači svojim izgledom i stilom.

Nju često možemo videti u stvarima najpoznatijih modnih brendova, ipak ona neretko iskombinuje nešto pristupačnije komade sa onim luksuznijim.

Poznato je da je Anastasija veliki fan torbi, te da u svom ormanu ima vrednu kolekciju, kao i da su tašne često najskuplji komadi njenih modnih kombinacija, što je nedavno i pokazala na letovanju na Ibici.

Ona je sada na svom Instagram storiju podelila jedan autfit koji je oduševio njene pratioce. Anastasija je krem letnji komplet ukombinovala sa žutim patikama i pletenom žutom torbom marke „YSL“. Cena ovog komada iznosi 3000 dolara i predstavlja savršeni letnji modni dodatak.

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence