Pretraži

Ana Rajković započinje novi biznis!

Influence
0
Photo: Instagram/rajkovic__ana

 Budući da su njeni brendovi postigli ogroman uspeh, slavni sportista rešio je da joj ispuni san i pokloni joj poslovni prostor na čak tri sprata u centru prestonice vredan više od 250.000 evra, saznaje Alo!.

 – Kada je Ana osnovala brendove obuće i odeće nije ni slutila koliki će uspeh postići kako u našoj zemlji, tako i širom Balkana. Želela je da bude samostalna i da ne zavisi od finansija svog supruga i u tome je vrlo brzo i uspela. Iako već ima radnju u centru grada, kao i štand u jednom tržnom centru, već dugo mašta o velikom lokalu. Tu želju rešio je da joj ispuni suprug koji je pre nekoliko nedelja pronašao prostor na tri sprata u vrednosti od 250.000 evra – navodi izvor i otkriva da Rajković ne žali novac kako bi supruzi koja mu je rodila dva sina ispunio najveću želju.



A onda je otkriveno i kada će joj predati lokal kako bi mogla da krene sa radom.

– Iako je Peđa već pokazao Ani lokal i pre više meseci joj predložio da ga kupe, ona ga je tada odgovarala od te ideje. Oduševila se prostorom, ali ga je zamolila da ne kupuje dok i ona ne bude imala veću ušteđevinu kojom bi mogla da učestvuje u takvom trošku. On je to iskoristio kao priliku da je iznenadi za kraj godine i lokal kupi bez njenog znanja, a ključeve će joj predati čim zakonski i papirološki lokal bude njen – zaključuje izvor za Alo!.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence