Pretraži

Puna podrška tati! Oglasila se Ana Rajković iz porodilišta, pa pokazala kako provodi vreme sa ćerkicom, nije mogla da sakrije ponos (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Ana Rajković i njen suprug, fudbaler Predrag Rajković, postali su roditelji po treći put i to u sredu uveče, a sada je mama pokazala kako provodi vreme sa ćerkicom.

Dobro je poznato da su Ana i Peđa ponosni roditelji dva dečaka, Relje i Tadije, a sada je u njihov dom stigla i nova prinova, devojčica Nora. Anina velika želja je bila da nakon dva dečaka dobiju i devojčicu, sto joj se sada i ostvarilo, a cela porodica je mesecima sa nestrpljenjem očekivala dolazak mezimice.

Uprkos klupskim obavezama i obavezama sa reprezentacijom, Peđa je uspeo da prisustvuju porođaju, a samo dan kasnije je zaigrao za srpsku reprezentaciju u okviru Lige nacije.

Utakmica protiv Španije je završena nerešenim rezultatom (0:0), a Rajković je bio jedan od igrača koji je aposlutno briljirao na terenu. Tome je zasigurno doprinela podrška sinova sa tribina, ali i ćerkice i ponosne mame i supruge iz bolnice.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Naime, Ana je podelila na društvenim mrežama kako ona i beba provode vreme u bolnici, te je tom prilikom pokazala da i ona i Nora uživaju u utakmici i tatinoj igri.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Podsetimo, pre nekoliko nedelja influenserka je podelila detalje sobe koju je pripremila za ćerkicu u njihovom domu u Beogradu, a sve se oduševili girly detalji koje je izabrala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence