Pretraži

„Premašili smo sve termine“: Supruga poznatog fudbalera odbrojava sitno do porođaja, ali od jedne stvari nije odustala (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ana Rajković sa nestrpljenjem odbrojava dane do porođaja, a sada je otkrila kako provodi vreme u iščekivanju ćerkice. 

Ana i njen suprug, Predrag Rajković, nedavno su proslavili 6 godina braka, a njihov najveći uspeh su definitivno njihova dva sina Relja i Tadija, kao i ćerkica koju par sada očekuje.

Oni su sve njihove pratioce pre nekoliko meseci iznenadili lepim vestima da je Ana u drugom stanju, a cela porodica je oduševljeno dočekala vesti da ovog puta u njihov dom stiže devojčica.

Ana se već neko vreme priprema za dolazak prinove, te je nedavno pokazala i kako je uredila sobu za ćerku koja će poneti ime Nora. Influenserka će se poroditi u Beogradu, ali po svemu sudeći njen suprug neće biti u mogućnosti da bude pored nje.

On je nakon uspešno završene sezone u Španiji, potpisao za klub iz Saudijske Arabije, za koji je već počeo da igra. Izvesno je da će se Ana sa sinovima i ćerkom preseliti kod supruga čim okolnosti to budu dozvoljavale, ali se ona za sada i dalje nalazi u Srbiji.

Influenserka je sada pokazala kako provodi dane u poodmakloj trudnoći, te otkrila da je već probila termin za porođaj.

„Pošto smo premašile sve termine i prognoze, nastavljamo sa radom“, napisala je ona i pokazala da čak i u 9. mesecu trudnoće ne prestaje sa radom u jednom od svojih butika.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence