Pretraži

Razlozi za radost u domu Rajkovića ne prestaju: Ana podelila zašto je danas posebno važan datum za njihovu porodicu

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Ana Rajković i njen suprug, proslavljeni golman, Predrag Rajković, danas proslavljaju posebno važan dan u njihovom porodičnom domu.

Od kako se Ana porodila po treći put i na svet donela devojčicu, kojoj je par dao ime Nora, oni uživaju u idili njihove proširene porodice. Peđa i Ana su u poslednjih par meseci imali više razloga za slavlje, te su pored rođenja mezimice, proslavili rođendan starijeg sina Relje, potom godišnjicu braka, a zatim i godišnjicu veze.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Sada je na red došao i rođendan mlađeg sina Tadije, koji je influenserka obeležila na društvenim mrežama emotivnim postom.

„Srećan rođendan sine! Svetlosti mog života🩵 Hrabrost i snaga tvog srca neka te zauvek vode ka sreći ! Volimo te najviše Tado!“, napisala je ona uz fotografije dva sina i ćerkice, koje su raznežile sve.

Ana i Peđa su već pre nedelju dana proslavili rođendan mlađeg sina, kako bi iskoristili priliku da i ponosni tata prisustvuje slavlju, pre nego što se vrati fudbalskim obavezama u Saudijskoj Arabiji. Oni su mu organizovali gala žurku, na kojoj je tema bio popularni „Iron Man“, a s obzirom na to, Ana će ovaj dan verovatno obeležiti u porodičnom domu intimnom proslavom.

Podsetimo, Rajkovići su prošli kroz pakleni period kada se njihov sin Tadija teško razboleo i jedva preživeo bakteriju koja ga je napala. Zbog toga, Ana je često isticala kako je njegov rođendan za nju nešto posebno jer je zahvalna za to što je preživeo i da on predstavlja njeno čudo.

Napala ga je strašna bakterija, koju mali broj ljudi preživi, ali je on uspeo. On je rođeni pobednik, jedva čekam njegov rođendan večeras. Svaki njegov rođendan je za mene poseban, poseban, poseban, baš kao što je i on“, rekla je ona prošle godine prilikom jednom prestoničkog događaja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence