Pretraži

„Životna želja mi je da se prebacim na pevanje“: Ana Lazarević priznala da li planira da ODUSTANE od influens karijere i koji su joj planovi za budućnost (VIDEO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Ana Lazarević dugi niz godina je prisutna na domaćoj influens sceni, a pored toga ona je posvećena i muzici, te je sada progovorila o oba zanimanja.

Ana danas važi za jednu od najpopularnijih mlađih influenserki, a nju na različiti društvenim platformama prati više stotina hiljada ljudi. Pored svoje influens karijere, ona je uporedno gradila i muzičku karijeru, pa s obzirom na to iza sebe već ima nekoliko pesama koje su postali hitovi sa milionskim pregledima.

Mlada influenserka je nedavno izbacila novu pesmu pod nazivom „Sorry“, a po svemu sudeći ona planira da se ozbiljno pozabavi novim pesmama, te joj je između ostalog velika želja da počne da nastupa.

Ana je sada u najnovijem klipu koji je snimila sa prijateljima influenserima Leom Stanković i Caletom otkrila da li bi ikada prestala da se bavi influensingom zbog muzičke karijere.

„Životna želja mi je da se prebacim na pevanje, ali svakako bih ja snimala vlogove. Ne bih sad konkretno tematske videe smišljala i snimala, već bih snimala svoj život kako putujem, kako nastupam, znam da ste to pre obožavali i da ti ima puno pregleda. Svakako bih se slikala i na nastupima, na destinacijama na koje idem. Ne znam, kako mi dođe“, bila je iskrena ona.

Podsetimo, Ana se nedavno prisetila svog prvog nastupa koji je bio u Banja Luci. Njeno prvi pevački performans bio je u sklopu jednog okupljanja sa jutjuberima i influenserima, a ona je sada podelila snimak na kom izvodi jednu od svojih pesama.

Komentari (1)

  1. Ovoj zemlji je baš nedostajala još jedna pevaljka, tako da je njena odluka nemerljivo bitna za opstanak. Večno će joj ova zemlja biti dužna!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence