Pretraži

Ana i Predrag Rajković očekuju treće dete! Influenserka podelila najlepše vesti, pa emotivnim snimkom otkrila pol bebe (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/rajkovic__ana

Nekadašnja manekenka Ana Rajković i njen suprug, poznati golman, Predrag Rajković podelili su najlepše vesti sa svojim pratiocima.

Poznato je da par već više od 5 godina uživa u skladnom braku, koji su krunisali sa dva sina. S obzirom na to da cela porodica zbog Peđinog angažmana živi u Španiji, oni su veoma povezani, a Ana važi za posvećenu majku koja se ne odvaja od sinova.

Par je decu dobio u ranim 20tim i to u kratkom vremenskom razmaku, te nije tajna da su oboje isticali kako bi voleli da se njihova porodica u budućnosti još proširi. Ana je jednom prilikom, za IDJTV, otkrila kako joj je najveća neostvarena želja da dobije devojčicu, a sada će joj se ta želja i ispuniti.

Ona je naime na svojim društvenim mrežama objavila snimak njihova dva dečaka koji otvaraju kutiju sa balonima i na taj način podelila lepe vesti da je ponovo u drugom stanju. Budućoj starijoj braći je pripala ta čast da uz pomoć balona otkriju da li dobijaju brata ili sestru, a nakon što su iz kutije izašli rozi baloni, dečaci nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje.

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana, rajkovicpredrag

„Naša porodica postaje bogatija za još jednog člana“, napisala je Ana kratko, a potom su u komentarima usledila brojne čestitke, a emotivni klip je prikupio više od 20.000 lajkova.

Ona se potom oglasila i istakla da je ovo nešto što je porodica dugo priželjkivala, ali je ona sama bila skeptična povodom pola deteta.

„Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija“, rekla je Ana za „Alo“.

Ova vest je došla kao iznenađenje za mnoge, s obzirom na to da se oko Dana zaljubljenih zbog jednog influenserkinog opisa spekulisalo o tome da je u drugom stanju, međutim i ona i njen suprug su ubrzo demantovali ove navode, a sada je očigledno da su lepe vesti želeli još neko vreme da zadrže za sebe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence