Pretraži

,,AKO NASTAVI DA LAŽE, DOBIĆE TUŽBU“: Barbi Afrika iznela dokaze da nije ukrala pesmu od Enn La Rush (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/barbiafrika.official

Barbi je rešila da snimi video jer nije želela da njene fanove neko truje lažima. Ona je dokazala da Enn La Rush nije smislila i napravila matricu za pomenutu numeru, kako je tvrdila na TikToku.

  • Ovo nije drama. Ja nikada nisam ulazila u drame i svađe. Ja sam daleko iznad toga i gradim neku svoju priču, ali su izrečene laži. Ovo objavljujem ne da bih se pravdala. Iskreno, boli me uvo ko šta misli i sami znate nikada ne odgovaram. Ali samo da pokažem fanovima koji znaju da sam pravedna šta je prava istina i šta neko radi da bi dobio malo popularnosti – počela je ona.

Barbara je potom upozorila da će tužiti osobu koja je prema njenim rečima lažno tereti za krađu.

  • Ako nastavi laganje i optuživanje da sam ja nešto ukrala, ovo je moj jedini odgovor. Ta osoba će dobiti moju tužbu i to je to – poručila je ona.


Afrika se osvrnula na numeru "Čarolija" i objasnila kako ju je dobila.

  • Znači ovako, reč je o "Čaroliji". Devojka tvrdi da ju je ona izmislila i napravila matricu, a zapravo je samo čula neku tursku pesmu, poslala Panteru i rekla da bi volela da ima ovakvu pesmu. Ono što je Panter napravio njoj se nije svidelo i onda je on odlučio da proda tu pesmu. Apsolutno nemam nikakve veze sa njom – istakla je Barbi i dodala:

  • Sada ću staviti glasovne poruke. Ali pre toga, to je isto kao da sam ja kupila ukraden auto i onda mene jure, a ne lopova. Fora je u tome što to ona nije izmislila niti napravila, nego je samo čula neku tursku pesmu. To nije njeno, to je Panterovo i Panter može da radi sa tim šta hoće.

Barbi je otkrila da kontaktirala Pantera kako bi videla o čemu se radi, a on joj je poslao glasovne poruke.

  • Ja sam tebi dao pesmu koju ona nije htela. Enn La Rush mi je poslala pesmu i tražila da se kopira taj refren. To je urađeno i napravljen je malo drugačiji bit i ona je rekla da joj se ne sviđa, da bi ona drugi tekst i malo bit da prepravi – kazao je on.

Na kraju je tiktokerka zaključila da ništa nije mogla da ukrade.

  • Ja sam to dobila. To nije njeno, već od osobe koja je to napravila – rekla je Barbi Afrika.
@barbiafrika.official

Ovaj video brisem kasnije, jer imam svoj sadrzaj, ali ovo objavljujem cisto da vas ne truju lazima💜#fyp #barbiafrika
♬ original sound – barbiafrika

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence