Pretraži

Pogled od milion dolara: Naš popularni influens par podelio prve utiske iz novog doma nakon preseljenja na drugi kontinent (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Jedan od najpopularnijih i najskladnijih influenserskih parova, Adriana Kadar i Sava Džehverović, pre nekoliko dana su iznenadili svoje mnogobrojne fanove i objavili preseljenje na drugi kontinent, a sada su podelili prve utiske nakon selidbe.

Iako su ovde izgradili skladan porodični život, Adriana i Sava su doneli odluku da okušaju svoju sreću u Dubaiju, a svoju veliku odluku objavili su samo nekoliko dana pre konačnog preseljenja.

Adriana i ja menjamo mesto stanovanja, to jest ne samo mesto, već i državu, i ne samo državu već i kontinent. To je odluka koju smo doneli početkom godine, negde u januaru, kada smo posetili Ujedinjene Arapske Emirate, grad Dubai. Ta ideja postoji već duže, ali smo se onda uverili da je to to, da je to nešto što treba da probamo“, rekao je Sava u klipu koji su objavili na svom Jutjub kanalu.

Kako su istakli odluka o preseljenju nije konačna, već su odlučili da imaju probni period od godinu, godinu i po dana, te da procene koliko i da li su se snašli u novom okruženju.

Sinoć su Adriana i Sava objavili emotivni snimak i otkrili da su i zvanično prešli u Dubaiji, te su podelili svoje prve utiske iz ove metropole.

„Stigli smo ! Naša prva šetnja promenadom koju smo toliko čekali 😍 Još uvek se upoznajemo sa krajem, gde se šta nalazi ali ono što smo mogli da primetimo je da je ovaj kraj odličan za porodice sa decom a to je upravo ono što smo želeli 😍 Duga promenada , parkovi, igrališta, tiho i čisto. Pogled na Dubai Skyline 😍 Pritom kraj koji se tek razvija i koji će tek biti centar Dubaija 😍 Iako nikad nismo bili ovde ranije, nešto nas je navelo da avantura baš ovde krene. Dubai Creek Harbour, volimo te“, napisali su oni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence