Pretraži

„Imao sam ozbiljnu nesreću“: Gordon Remzi doživeo nezgodu na putu, pa otkrio detalje svog zdravstvenog stanja (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:gordongram

Poznati kuvar Gordon Remzi obavestio je svoje pratioce na Instagramu da je imao nesreću dok je vozio biciklu, a zatim je i u video snimku objasnio kako je došlo do povrede.

Iako je Remzi poznat po svojim oštrim komentarima i iskrenosti kada je hrana u pitanju, jer je stručnjak u toj oblasti ljudi ga svakako vole što pokazuje i činjenica da na Instagramu ima nešto manje od 12 miliona pratilaca.

On je ovog puta na društvenoj mreži Instagram obavestio pratioce da je imao nesreću dok je vozio biciklu, a zatim u snimku i pokazao povrede u vidu masnica i podliva koje je zadobio, kao i kako je izgledala njegova kaciga nakon pada i udarca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

-NOSITE KACIGU! Ove nedelje sam imao ozbiljnu nesreću dok sam vozio bicikl u Konektikatu. Dobro sam i nisam slomio nijednu kost niti zadobio ozbiljne povrede, ali sam malo modar i izgledam kao ljubičasti krompir. Zahvalan sam svim doktorima, sestrama i osoblju u bolnici Lorens + Memorial u Nju Londonu koji su se brinuli o meni i pregledali me, ali najviše sam zahvalan svojoj kacigi koja mi je spasila život. Srećan Dan očeva i budite sigurni – napisao je Gordon ispod video snimka.

U nizu gde je objasnio šta mu se tačno dogodilo, on je pokazao i kako je izgledao pre nesreće, ali i šta se nakon ovog nemilog događaja dogogodilo sa njegovom opreom, odnosno kacigom.

Ono što je pratiocima zapalo za oko jeste velika masnica koja se nalazi na levoj strani grudnog koša i duž celog gornjeg trupa, pa su se zbog toga komentari zabrinutih obožavalaca samo nizali.

“Nadamo se da si sada u redu“, “Oporavi se što pre“, “Ovo izgled abaš strašnp nadamo se da ne boli“, “Ceo si ljubičast, strašno!“, bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod objave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News