Pretraži

„Ima mnogo talentovanih ljudi“: Sara Zinaić uputila poruku novim takmičarima pred početak treće sezone IDJShow-a, pa progovorila o favoritima

IDJShow
0

Sara Zinaić prošlogodišnja učesnica muzičkog takmičenja IDJShow nedavno je obradovala publiku novom pesmom “Baile De Gusle“, a sada je za IDJTV kamere, pred večerašnji spektakularni početak treće sezone IDJShow-a, otkrila šta misli o novim takmičarima u ovoj sezoni. 

Iza sebe ona definitivno ima godinu ispunjenu muzičkim uspesima, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, očigledno je da će nastaviti tako, jer je podrška koju ima od pratilaca svakim danom sve veća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sara ♡ (@sarazinaic)

U toku takmičenja prikupila je dosta simpatije publike, a posebno kada je objavila svoju prvu pesmu  u sklopu IDJShowa pod imenom “Lolipop“. Nakon nekog vremena ona je sa dobro poznatom MADE IN BLKN ekipom krenula sa stvaranjem nove pesme koja nam je sada več dobro poznata, a u pitanju je “Baile de gusle“.

Kako je Sara sama istakla to je prvobitno trebalo biti samo njena pesma, ali se pak pridružila  Edita za koju Sara ne krije da je obožava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sara ♡ (@sarazinaic)

Zahvaljujući IDJShowu Sara je Stekla svoju publiku, a mi smo je za IDJHot upitali šta bi poručila budućim takmičarima, ali i kakvo je njeno mišljenej s obzirom na to da je prisustvovala audicijama i probama.

“Ima mnogo talentovanih ljudi, neke sam propratila ovde kada je bilo snimanje, neke poznajem lično, pa sam malo subjektivna što se tiče favorita, ali svakako ja im želim svu sreću i nadam se da će da prođe što bolje“, ispričala je Sara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow