Pretraži

Herojskim gestom oduševio sve: Proslavljeni muzičar spasio ženu koja je pokušala da skoči sa mosta, snimak obišao svet (VIDEO)

News
0
Foto: Youtube printscreen/ This Morning, Tiktok printscreen/@abc7newsbayarea

Legendarni muzičar Džon Bon Džovi našao se u nesvakidašnjoj situaciji kada je tokom snimanja spota uočio ženu koja stoji na ivici mosta, nakon čega joj je pritrčao u pomoć.

Prema izveštaju policije Metro Nemašvil, muzičar je pomogao neidentifikovanoj ženi kada ju je ubedio da se pomeri sa ivice John Seigenthaler pešackog mosta, koji prelazi reku Kumberland u Tenesiju, i vrati na sigurno.

Bon Džovi je pohvaljen za herojski podvig i pomoć u spasavanju žene u utorak naveče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bon Jovi (@bonjovi)

 

„Potrebni smo svi zajedno da pomognemo jedni drugima i očuvamo bezbednost“, izjavio je šef policije Džon Drejk u saopštenju objavljenom na društvenim mrežama.

Video koji su objavili nadležni prikazuje Bon Džovija kako snima muzički video na mostu sa ekipom i zaustavlja se kada primeti ženu koja visi sa ivice.

@abc7newsbayarea Jon Bon Jovi helped talk a distraught woman off the ledge of a Nashville bridge, police said. The incident occurred Tuesday night as the rock and roll legend was filming a music video at the time, with the bridge open to the public. #jonbonjovi #nashville #news #fyp #foryoupage ♬ original sound – ABC7 News

Umetnik i jedna druga osoba prilaze ženi i razgovaraju s njom, a zatim joj u nekom trenutku pomažu da se vrati na sigurno. Bon Džovi se vidi kako grli ženu pre nego što zajedno sa ekipom odlazi van kadra.

Godine 2006, Bon Džovi je osnovao JBJ Soul Foundation kako bi pružio rešenja za beskućništvo, siromaštvo i glad za porodice širom Sjedinjenih Američkih Država kroz programe koji nude hranu, pristupačne stanove, socijalne usluge i obuku za zapošljavanje.

„Pre skoro dve decenije, kada sam osnovao JBJ Soul Foundation i JBJ Soul Kitchens, video sam iz prve ruke i i dalje vidim uticaj dobrotvornih i zajedničkih radova“, rekao je Bon Džovi u izjavi ranije ove godine.

„Znam jedno: Pomoć svojoj zajednici je pomoć sebi“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News