Pretraži

„NAŠA PRVA SLAVA“: Helena Topalović pokazala kakva je domaćica, pa se pohvalila porodičnom idilom (FOTO)

News
0
helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Influenserka i ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, Helena, već neko vreme uživa u braku sa biznismenom Draganom Aleksićem.

Par je početkom jula ove godine dobio ćerkicu za koju su izabrali neobično ime Dominika. Od tada Helena često deli dragocene momente sa ćerkicom i pokazuje svojim pratiocima kako se snašla u novoj životnoj ulozi.

Influenserka i njen suprug su gotovo celo leto proveli uživajući sa Dominikom na različitim luksuznim destinacijama, a evidentno je i da se trude da joj priušte samo najbolje, te su je jednom prilikom odveli i u spa za bebe.

Pre udaje Helena je na mrežama bila prepoznatljiva po načinu života koji se uglavnom sastojao od šopinga, putovanja i uživanja sa prijateljima. Ipak, ona je svoj život nakon udaje i porođaja u potpunosti preokrenula, što je sada i pokazala na svom Instagramu.

Naime, Helena i Dragan su juče proslavljali slavu, Svetog Luku, a mlada mama se pohvalila svojim sposobnostima domaćice. Ona je pripremila celu trpezu i sto i čestitala slavu svim svojim pratiocima.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Helena je potom sve oduševila i slikama male Dominike kojoj je ovo prva porodična slava. „Naša prva slava“, napisala je ponosna mama uz sliku preslatke naslednice.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News