Pretraži

EMOTIVAN TRENUTAK IZ KREVETA: Trudna Kardašijanka podelila fotografiju sa suprugom, pa raznežila sve! (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:kourtneykardashian

Kortni Kardašijan je nedavno otkrila da je u drugom stanju sa muzičarem Trevisom Barkerom, a sada je podelila i jedan emotivan trenutak iz njihovog doma.

Iako je u poodmakloj trudnoći, Kortni su snašli razni problemi kada je saznala da će postati mama.

Ona je u jednom trenutku bila u bolnici zbog komplikacija sa bebom, ali javnosti nije saopšteno sa kojim se tačno problemom se suočila. Kortni je tada delila pojedine trenutke iz bolnice, a sve vreme je uz nju bio i njen suprug, koji joj je pružao podršku, jer nije želeo da ona prolazi kroz sve to sama.

Kortni je tada na svom Instagramu objavila saopštenje u kom je otkrila detalje svog zdravstvenog stanja.

“Zauvek ću biti zahvalna doktorima što su sačuvali život naše bebe. Zahvalna sam i svom mužu koji je napustio svoju turneju da bi bio pored mene i hvala mami što je bila uz mene i što me je držala za ruku kroz ovu situaciju“ rekla je Kortni, pa je dodala:

“Kao neko ko je prošao kroz tri lake trudnoće u prošlosti nisam bila spremna na hitnu operaciju u ovoj trudnoći. Ne verujem da bi neko ko nije prošao kroz ovo mogao da razume taj osećaj straha. Sada imam više razumevanja za mame koje se bore za svoje bebe u toku trudnoće.“

Sada je na svom Instagram nalogu Kortni podelila fotografiju kako leži sa svojim suprugom u krevetu dok je njegova ruka na njenom trudničkom stomaku.

Foto:Printscreen/Instagram:kourtneykardashian
Foto:Printscreen/Instagram:kourtneykardashian

Podsećamo, Kortni se nedavno fotografisala za naslovnicu jednog digitalnog magazina gde je pričala o tome koliko joj je bilo teško da ostane u drugom stanju.

Posle dve godine neuspelih pokušaja, ostala je trudna prirodnim putem u 44. godini, a svima koji su je kritikovali zbog odluke da u „tim godinama ostane u drugom stanju“, Kortni je odgovorila:

“Ti komentari me ne pogađaju. Samo kažem kako možete da ispitujete Božiju volju? Tako barem ja vidim trudnoću, a došla je kada smo prestali da razmišljamo o tome i godinu dana nakon pokušaja vantelesne oplodnje.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News