Pretraži

„Devojko, obuci majicu“: Emili Ratajkovski se našla na meti kritika zbog stajlinga, pa jednim videom pokazala da je nije briga za komentare (VIDEO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/emrata

Glumica Emili Ratajkovski nedavno se našla u neprijatnoj situaciji, ali da je to nije ni malo dotaklo pokazuje činjenica da je situaciju iskoristila za svoju objavu na Instagramu.

U nedavnom video snimku, model Emili Ratajkovski prikazala je svoj stajling dok je hodala ulicom, na šta je nepoznati muškarac reagovao kritikom.

Emili je snimala sebe u “selfi režimu” i pokazala svoju kombinaciju: usku sivu majicu i crne plitke pantalone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emili je uz video dodala natpis: “Poznato da nisam skromna, poznato da nisam obazriva”, pozivajući se na popularni trend na društvenim mrežama “Very mindful, very demure”. Ovu frazu je popularizovala tiktokerka Džuls Lebron, poznata kao @joolieannie, koja je postavila seriju videa o tome kako izgledati “skromno” na poslu.

“Pogledajte kako se šminkam za posao? Veoma skromno, veoma obazrivo”, rekla je Džols u viralnom videu.

@joolieannie #fyp #demure ♬ original sound – Jools Lebron

S druge strane, letnji estetski izgled poznat kao „brat“ definiše se svojim oštrim, Y2K-inspirisanim modnim stilom. Može biti “prilično luksuzan”, ali i “jeftin. Samo, kao, pakovanje cigareta, i, kao, upaljač, i, kao, beli top sa trakama. To je, kao, sve što vam treba,” objašnjava Čarli XCX.

“Ti si ona devojka koja je pomalo neuredna i voli da se zabavlja i možda ponekad kaže glupe stvari. Ona je iskrena, otvorena i malo nestabilna. To je Brat”, dodala je pevačica u intervjuu na TikToku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News