Pretraži

“Duet koji smo svi čekali“: Lores i Valentina predstavile zajedničku numeru “Tambure“!

News
0
Foto:idjvideos

Nova pesma učesnica prve i druge sezone IDJShowa Lores i Valentine “Tambure“ ugledala je svetlost dana, a komentari ne prestaju da se nižu. 

Ovaj spoj je opčinio sve kada su se pojavile u drugoj sezoni IDJShowa i izvele pesmu “Tako mi imena“ u duetu. Da se publici ova saradnja i te kako dopala govori u prilog tome da njihov nastup ima osam miliona pregleda, a originalna pesma je sa nešto manje od milion pregleda stigla do pet miliona zahvaljujući Valentini i Lores.

@idjvideos ČUJU SE SAMO 𝐓𝐀𝐌𝐁𝐔𝐑𝐄! 𝟕.𝟕. 🪕 @Valentinna @Lores #tambure #takomiimena #balkantiktok #balkanmusic ♬ Tambure – Lores

U toku takmičenja IDJCoach Relja Popović im je rekao da ukoliko ikada budu želele da snime duet da se mogu obratiti njemu, što se sada i dogodilo.

Dve urbane devojke su se spojile i naprvile pravi bum na muzičkoj sceni sa pesmom “Tambure“.

Pesma je izazvala lavinu dobrih reakcija koje se mogu videti na svim društvenim mrežama, a posebno na Tiktoku gde se njihovi obožavaoci snimaju uz ovaj hit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lores (@lorreess)

Stajlinzi koje su ove dve urbane devojke iskombinovale u spotu pokazuju pravi okršaj tradicionalnog i modernog što je i bila celokupna zamisao ovog projekta, jer se i prizvuk današnjice susreće sa narodnim instrumentima.

Njihovu novu pesmu “Tambure“ možete slušati na svim striming platformama, ali i na IDJVideos jutjub kanalu:

 

Ne zaboravite da slušate i ostale Valentinine i Loresine pesme na svim muzičkim platformama:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News