Pretraži

Drama između Kamile Kabeljo i Sabrine Karpenter se nastavlja: Pevačica jednim potezom uzdrmala društvene mreže – svi pričaju da je pokušala da “potkači“ koleginicu (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:shawnmendes/camilacabelo/sabrinacarpenter

Kamila Kabeljo je izazvala spekulacije o sukobu sa Sabrinom Karpenter nakon što je izostavila reč „ukus“ tokom nastupa.

Kamila Kabeljo izazvala je pažnju fanova kada je prilikom izvođenja svoje pesme „Señorita“ na iHeartRadio festivalu izostavila reč „ukus“, što je mnoge navelo na spekulacije da se obraća Sabrini Karpenter.

@laurmila4life CAMILAAA??😭 @Camila Cabello @Camila Access #camilacabello #cxoxo #romance #camila #familia #senorita #iheartradio #foryoupagе #foryou #fyp ♬ suono originale – f, xoxo

U snimku objavljenom na TikToku 21. septembra, Kamila je svesno preskočila reč „ukus“ dok je pevala stih iz svoje saradnje sa bivšim dečkom Šonom Mendezom. Pevačica je u toku izvođenja stavila prst na usta i osmehnula se publici.

Fanovi su brzo povezali ovu situaciju sa Sabrininom pesmom „Taste“, za koju se spekuliše da se odnosi na njenu navodnu romansu sa Šonom, kao i na njihov povratak u vezu nakon što su se razdvojili. U toj pesmi, Sabrina, koja je izazvala glasine o vezi sa Šonom u martu 2023.

Mnogi fanovi su potvrdili mogućnost da je Kamila namerno izostavila reč „ukus“ kao odgovor za Sabrinu, dok su neki komentarisali: „KAMILA. Ovo je pomalo ikonično“. Drugi su dodali: „Toliko su komplikovani, obožavam to.“

Dok su neki želeli da ostanu neutralni u navodnom sukobu, pišući: „Da li je loše što volim i Sabrinu i Kamilu?“.

Kamila, koja je ponovo prekinula sa Šonom nekoliko meseci nakon ponovnog pomirenja u aprilu 2023, ranije je istakla da nema problem zbog ponovnog davanja šanse svom bivšem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

„Lično mislim da je to korisno“, objasnila je 27-godišnja pevačica tokom epizode podcasta Call Her Daddy 6. marta.

„Ja sam osoba kojoj ne možeš zabraniti stvari, jer ću ih tada više želeti.“

Naglasila je da bi joj bilo gore da se bavi „šta bi bilo kad bi bilo“ u vezi sa prošlim odnosom, dodajući: „Radije bih to rekla i videla šta će se dogoditi, a zatim se probudila sutradan i saznala da je to bio dobar izbor. Izabrala sam taj put.“

Kamila je dodala: „Bio je to zabavan put, bio je to zabavan trenutak.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News