Pretraži

DEČKO TEJLOR SVIFT IZGLEDOM ŠOKIRAO SVE: Poznati sportista na meti podsmeha zbog jednog detalja (FOTO)

News
0
Screenshot: Youtube/Taylor Swift

Tejlor Svif i njen novi dečko u poslednje vrme često privlače pažnju medija, a sad je Trevis sve iznenadio odabirom pantalona za putovanje.

Dečko poznate pevačice je nedavno iznenadio svoje pratioce novom slikom na Instagramu na kojoj pozira u beloj košulji i belim patikama, ali ono što je sve iznenadilo jeste odabir pantalona. U pitanju su široke smeđe baršunaste kargo pantalone.

Iako se možda ne bi nadali tome, jende pantalone su izazvale gomilu reakcija i komentara na društvenim mrežama. Mnogi su se smejlai ovom trendu i poredili igračeve pantalone sa zavesama u Tejlorinoj TikTok seriji „Midnight Mayhem With Me“ iz prošle godine.

Pojavilo se baš dosta komenatra koji su ismejavali njegov autfit, a neki su rekli da bi ovakve pantalone dobro došle za neki Halloween outfit. Neki su mu čak preporučili da potraži pomoć devojke kada su u pitanju odevne kombinacije.

Sviđale vam se ili ne jedno je sigurno, ove pantalone postale su pravi hit.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Travis Kelce (@killatrav)

Ovaj par do sada nije javno komentarisao svoju vezu, ali je više nego očigledno da su zajedno. Pevačica je u poslednje vreme dolazila na sve njegove utakmice, a na jednoj se pojavila u potpuno neočekivanom kežual izdanju, gde je sa uzbuđenjem navijla za svog novog partnera.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News