Pretraži

“Dao mi je ključ od kuće i kreditnu karticu pre nego što me je upoznao“: Zorannah otkrila nepoznate detalje početka veze sa fudbalerom, pa naišla na podeljene komentare (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:zorannah

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već neko vreme privlači veliku pažnju javnosti svojom vezom sa holandskim fudbalerom Ilojem Rumom.

Zorana i Iloj upoznali su se u Americi, dok je fudbaler igrao za jedan klub iz Ohaja, i tamo su otpočeli vezu koja traje već punih godinu i po dana. Oni su se u međuvremenu preselili u Holandiju zbog novog ugovora njenog izabranika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

O njihovom odnosu dosta se spekuliše na društvenim mrežama, a mnoge zanima kada će jedna od prvih i najpopularnijih influenserki sa naših prostora konačno izgovoriti sudbonosno „da“ i da li vidi svoju budućnost sa Ilojem.

Ona neretko njihove zajedničke snimke i slike deli na društvenim mrežama, a često se može videti i u njenim vlogovima na Jutjubu.

Ovog puta blogerka je privukla pažnju zbog Tiktok trenda koji je uradila sa svojim dečkom, te se našla na meti raznih komentara. Ona je objavila video na kom je otkrila koja je to sporedna stvar koju su ona i njen dečko počeli da rade na početku svoje veze.

Foto:Printscreen/Tiktok:zorannah

“Dao mi je ključ od kuće i kreditnu karticu pre nego što me je ikada upoznao uživo, preselila sam se na drugi kontinent posle deset dana zbog njega, rekao mi je da me voli posle dve nedelje i preselili smo se nazad u Evropu posle tri meseca. Provodimo svaki dan zajedno još od tada“, napisala je Zorana.

Dok su neki oduševljeno komentarisali blogerkin potez, neki su pak bili protiv toga, te su komentarisali u negativnom kontekstu.

“Kada znaš, znaš“, “Ljubavna priča koja mi treba“, bili su neki od lepih komentara, dok su se našli i neki ne tako lepi, a na jedan je Zorana čak i odgovorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

“Jedna stvar je sigurna, niko ovde nije sa pravom osobom, potreban ti je prsten, ne putovanje, njemu treba žena koja ga voli zbog njega, ne zbog para“, bio je jedan od komentara, na šta je Zorana odgovorila ubrzo: “Sve si pogrešno shvatio/la, lol“.

Nije tajna da je Zorana već opširniji objasnila celu ovu priču u svom Jutjub videu, te ko je pogledao taj snimak upućen je u to da je blogerka trebalo da kupi kartu za putovanje, ali da joj kartica nije radila, te je to jedan od razloga zašto joj je tada budući dečko dao kreditnu karticu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News